KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

Iş gezisi için kosova ve makedonya'ya gitti

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu; TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ve beraberindeki bir heyet ile birlikte, resmi iş görüşmeleri için Kosova ve Makedonya'ya gitti.

Iş gezisi için kosova ve makedonya`ya gitti
20 HAZİRAN 2011 PAZARTESİ 10:05
0
2085
0
AA aa

 

TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre; TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ve beraberindeki bir heyet, resmi iş görüşmeleri için Kosova ve Makedonya'ya gitti.
Açıklamada şöyle denildi: “ Üyelerinin dünya pazarlarında güçlü olmasını sağlamak ve yurtdışı iş dünyasını tanımak amacıyla yurtdışı iş gezilerine önem veren TÜMSİAD, 19-23 Haziran tarihleri arasında her iki ülkenin ticari hacimlerinin artırılması, dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi amacıyla Kosova ve Makedonya ile ikili görüşmeler yapacak. Kosova ve Makedonya Hükümeti, TÜMSİAD üyelerini özel olarak davet etti. Gezide Kosova Ticaret Odası, Kosova – Türkiye Ticaret Odası, Kosova İş Adamları Derneği, Makedonya Ticaret Odası, Makedonya – Türkiye Ticaret Odası ve Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçilikleri ziyaret edilecek ve ikili görüşmeler yapılacak.”
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın