KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2025 Perşembe
°C

Iş makinesi operatörünü vurdular

Bingöl'de köy yolu yapımında çalışan bir iş makinesi operatörü, henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Iş makinesi operatörünü vurdular
25 KASIM 2010 PERŞEMBE 08:28
0
2979
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde iş makinesi operatörlüğü yapan Alaattin Barası (55), Genç ilçesine bağlı Yazkonağı köyü Sarısu Mahallesi'nde yol yapım çalışması yaparken ismi öğrenilemeyen bir köylü tarafından av tüfeğiyle vuruldu. Barası olay yerinde hayatını kaybederken, köylünün kaçtığı belirtildi.

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, operatörün yol yapım çalışması esnasında silahlı saldırıya uğradığını ve henüz saldırganın ismi ile saldırı sebebini öğrenemediklerini söyledi. Bölgeye jandarma ekipleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık ve heyetinin giderek inceleme başlattığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, yapılacak çalışmaların ardından olayın sebebinin öğrenileceğini belirtti.
Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş makinesi operatörü Alaattin Baras'nın evli ve 4 çocuk babası olduğu belirtildi.
Yol Yapımında Çalışan İş Makinesi Operatörü Vuruldu başlıklı ve Bingöl'de köy yolu yapımında çalışan bir iş makinesi operatörü, henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. özetli haberi okudunuz.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın