KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Işadamlarına bingöl'den iadeyi ziyaret

Kardeşlik Köprüsü kapsamında Adana- Ceyhan'dan Bingöl'e gelerek fakir ailelerle bayramlaşıp kurban eti takdim eden iş adamlarına Bingöl'den iadeyi ziyaret gerçekleşti.

Işadamlarına bingöl`den iadeyi ziyaret
28 ARALIK 2010 SALI 08:25
0
2210
0
AA aa

Yaklaşık 20 kişilik bir gurubun gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette duygulu anlar yaşandı.
Bingöllüleri karşılarında gören Ceyhanlı iş adamları gözyaşlarına hâkim olamadılar.
Bingöllülere misafirperverliğini gösteren Ceyhanlı iş adamları onları evlerinde ağırlayarak kardeşliklerini daha da pekiştirdiler. 

Bingöl'ü ve Bingöl insanlarını çok sevdiklerini belirten Ceyhanlılar, gerçekleşen iadeyi ziyaretin kardeşlik duygularını daha da arttıracağını belirttiler. Bingöl'ün gönüllerinde iz bıraktığını belirten Ceyhanlı iş adamları, kurban bayramından bu yana Bingöl'ü konuştuklarını ve Ceyhan halkına Bingöl'ün misafirperverliğini anlattıklarını belirttiler.

Bingöllüleri 2 gün evlerinde ağırlayan Ceyhanlılar, onlara adeta bayram havası soluklattılar.
Bingöllülerle yeniden bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) Başkanı Yener Ural, Doğu-Batı kardeşliğinin bu şekilde daha da sağlamlaşacağını belirterek “Kurban bayramında Bingöl'e gelmiştik. Bingöllülerin sıcaklığını yüreğimizde hissettik. O sıcaklığın etkisi hala sürüyor. Orada geçirdiğimiz bayram bu güne kadar geçirdiğimiz bayramlardan daha farklı ve daha güzeldi. Orada ailelerimizin yokluğunu bize aratmadılar. Kendimizi evimizde gibi hissettirdiler. Şimdi de iadeyi ziyarette bulunarak bir vefa örneği gösterdiler. Bizler Ceyhanlılar olarak Bingöl'ü kardeş şehir olarak ilan ediyoruz. İadeyi ziyarette bulunan Bingöllü kardeşlerimize candan teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Ceyhan'a iadeyi ziyarette bulunan Bingöllüler, Ceyhanlılar tarafından muhteşem bir şekilde karşılandıklarını belirterek “Ceyhanlı kardeşlerimiz bizleri mahcup ettiler. Onların o sıcaklığı bizleri eritti diyebiliriz. Bizleri evlerinde misafir ettiler, gönüllerini açtılar. İki gün boyunca ikramda bulundular. Tabiri caiz ise ikram konusunda bize nefes aldırmadılar. Onların o sıcaklığı karşısında ne yapacağımızı şaşırdık. Bizleri ağırlamak için adeta birbirleriyle yarıştılar. Hele onların o gözyaşları bizleri mest etti. Yeryüzünde hiçbir sorunun olmadığını ve olamayacağını anladık. Tek sorunun diyalog eksikliği olduğunu gördük. Bütün Ceyhanlılara teşekkür ediyoruz. Onları tekrar misafir etmek istediğimizi belirttik. İnşallah gelirler ve bu kardeşliğimiz kıyamete kadar devam eder. Onlar bizleri şahıs olarak değil, Bingöllüleri misafir ettiler. Bingöllüler adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın