KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Işbirliğiyle yapılan işler kısa sürede bitiriliyor

Aftor Küme Evlerinin Ada içi bordür ve tretuar çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Serdar Atalay, Mahallenin sorunlarının çözümünde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Vatandaş-Belediye- Devlet işbirliği ile yapılan işler kısa sürede bitiriliyor” dedi.

Işbirliğiyle yapılan işler kısa sürede bitiriliyor
15 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE 08:30
0
2088
0
AA aa
Dün saat 09.00'da Aftor Küme Evlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Serdar Atalay, Ada içi bordür ve tretuar çalışmasını yerinde inceledi. Aftor Küme Evlerinin önceden ciddi eksikliklerinin olduğunu belirten Başkan Atalay, yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu ifade ederek, mahallede yaşayan vatandaşlara da önemli görevlerin düştüğünün altını çizdi. Başkan Atalay, “ Yıllardır bu konutlar bittiği halde, yollarında ve mahalle içi konularında ciddi sorunlar vardı.  Şuanda gördüğümüz manzara bizi sevindiriyor. Ada içi bordür ve tretuar çalışması yapıldı. Burada çok güzel bir görünüm var.
Tabii buranın altyapısı önceden yapıldığı için üst yapısının da yapılması ile işleri daha da güzelleştirdi. Şehirden Aftor Küme Evlerine bağlantı yolunu da biz belediye olarak programlayacağız. Mümkün olan en yakın zamanda asfaltlamaya gayret edeceğiz. Asfalt yapıldıktan sonra şehir içi ulaşım sorunu da çözülmüş olacak.

Burada vatandaşlara da düşen görevler var. Herkesin kendi evinin önünü ıslah etmesi gerekiyor. Buradan katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Gayelerinin mahallelerinin düzene girmesi olduğunu söyleyen Aftor Küme Evleri sakinlerinden Mehmet Cabbar Yener, mahallelerinin bu hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın