KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Işbirliğiyle yapılan işler kısa sürede bitiriliyor

Aftor Küme Evlerinin Ada içi bordür ve tretuar çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Serdar Atalay, Mahallenin sorunlarının çözümünde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Vatandaş-Belediye- Devlet işbirliği ile yapılan işler kısa sürede bitiriliyor” dedi.

Işbirliğiyle yapılan işler kısa sürede bitiriliyor
15 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE 08:30
0
1926
0
AA aa
Dün saat 09.00'da Aftor Küme Evlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Serdar Atalay, Ada içi bordür ve tretuar çalışmasını yerinde inceledi. Aftor Küme Evlerinin önceden ciddi eksikliklerinin olduğunu belirten Başkan Atalay, yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu ifade ederek, mahallede yaşayan vatandaşlara da önemli görevlerin düştüğünün altını çizdi. Başkan Atalay, “ Yıllardır bu konutlar bittiği halde, yollarında ve mahalle içi konularında ciddi sorunlar vardı.  Şuanda gördüğümüz manzara bizi sevindiriyor. Ada içi bordür ve tretuar çalışması yapıldı. Burada çok güzel bir görünüm var.
Tabii buranın altyapısı önceden yapıldığı için üst yapısının da yapılması ile işleri daha da güzelleştirdi. Şehirden Aftor Küme Evlerine bağlantı yolunu da biz belediye olarak programlayacağız. Mümkün olan en yakın zamanda asfaltlamaya gayret edeceğiz. Asfalt yapıldıktan sonra şehir içi ulaşım sorunu da çözülmüş olacak.

Burada vatandaşlara da düşen görevler var. Herkesin kendi evinin önünü ıslah etmesi gerekiyor. Buradan katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Gayelerinin mahallelerinin düzene girmesi olduğunu söyleyen Aftor Küme Evleri sakinlerinden Mehmet Cabbar Yener, mahallelerinin bu hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın