KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Işgal tedbirlerine tümsiad'dan destek

Bingöl Belediyesi tarafından kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalara destek veren TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu: “Halkın çoğunluğu tarafından seçilen Belediye yönetiminin, yine halkın çoğunluğunun destek verdiği çalışmalar içerisinde olmasını takdirle karşılıyoruz” dedi.

Işgal tedbirlerine tümsiad`dan destek
12 MAYIS 2014 PAZARTESİ 02:04
0
2385
0
AA aa

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Bingöl Belediyesi'nin kaldırım işgallerine son vermek amacıyla almış olduğu kararla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bingöl halkının çoğunluğunun destek verdiği çalışmaların yerinde olduğunu vurgulayan Alimoğlu:“Kaldırım işgalleri, şehrin genel görünümünü bozmakta, yayaların geçişini zorlaştırmaktadır. Ve kimileri için basit görünse de aslında kentsel anlamda ciddi bir yaradır. Bu nedenle Belediye yönetiminin başlatmış olduğu çalışmaları gönülden destekliyoruz. Ve aynı zamanda tüm esnaflarımızın bunu bir görev olarak üstlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu, sosyal sorumluluk isteyen bir çalışmadır. Bu yüzden herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaldırım işgallerinin sonlandırılması için yapılacak çalışmalarda sürekliliğin önemli olduğunu belirten Alimoğlu: “ Bu çalışmalarda verimli olarak tam bir sonuca ulaşmak için sürekliliğinin sağlanması gerekir. İlerleyen zamanlarda kontrol tekrar elden bırakılırsa aynı sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz. Bu yüzden Belediyemizin bu konudaki kararlılığı çok önemlidir. Aynı zamanda bizler de sosyal sorumluluk çerçevesinde üzerimize düşeni yapmalıyız” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın