KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Işgali aşıp hattı yenilesinler!

Altyapı çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle’de karşılaşılan işgal engelinin aşılıp kanalizasyon hattın yenilenmesini isteyen Kaya: “Pis kokulardan kapımızı açamıyoruz. Bir an önce sorunu çözüp hattı yenilemelerini bekliyoruz” dedi.

Işgali aşıp hattı yenilesinler!
04 EYLÜL 2013 ÇARŞAMBA 06:24
0
2052
0
AA aa

Yeni Mahalle sakinlerinden Talip Kaya, Kumru Sokak ve Çağatay Sokak arasında 15 hanenin kanalizasyon hattının yenilenmesi için başlatılan çalışmaların, aynı bölgede yolu işgal eden 6 hanenin itirazına takıldığını, bunun da kendilerini mağdur ettiğini söyledi.

Çevre sakinlerinin kokuya dayanamadığını anlatan Talip Kaya, çalışmalar nedeniyle oluşan toz dumanın yanı sıra kanalizasyon sıkıntısı yüzünden salgın hastalık riskinin de arttığını ifade etti.

“Bingöl Belediyesini ve Sağlık Kurumlarını göreve çağırıyoruz” diyen Kaya: “Evimizin hemen arka kısmındaki sokakta işgaller nedeniyle iş makineleri çalışamıyor. 6 hanenin sürekli itirazı nedeniyle işe bir türlü başlanamadı. Altyapı firması 3 defa girdi o sokağa ama itirazlar nedeniyle bir şey yapılamadı. O şahıslar, kanalizasyon hattının işgal ettikleri bahçeden geçmesini istemiyorlar. Onların bu itirazı yüzünden bizler mağdur oluyoruz. Çevrede kokudan geçilmiyor. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. İlgili kurumların acil müdahalesini ve çözümünü bekliyoruz” dedi.

Yaklaşık 50 yıl boyunca evinin altından geçen kanalizasyon hattını iptal ettiğini de anlatan Kaya, bu kez işgalci vatandaşların itirazı yüzünden hattın evlerin altından geçirilmeye çalışıldığını, bunu de kendilerinin kabul etmediğini vurguladı.

Kaya, Belediye'nin bu hususta söz sahibi olduğunu ve görevini yerine getirmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
20.01.2026
20:16
Bingöl`de Rojava Tepkisi
Bingöl'de Rojava Tepkisi
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgelerine yönelik saldırıları protesto ederek sivillere yönelik müdahaleleri kınadı.
20.01.2026
19:44
Bingöl`de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Bingöl'de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Karlıova'nın Taşlıçay köyünde solunum sıkıntısı yaşayan 70 yaşındaki KOAH hastası K.Ç., yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollara rağmen UMKE ve 112 ekiplerinin tam paletli araçla yaptığı operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
19:24
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Mersin'de düzenlenen Gençler Türkiye Raffa Şampiyonası'nda Bingöl'ü temsil eden genç sporcular, farklı kategorilerde Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
20.01.2026
18:57
Bingöl`de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Bingöl'de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Aşağı Gökçekanat köyünde yaşayan felçli ve diyaliz hastası 71 yaşındaki N.Ş, AKUT Bingöl ekibinin kar motoru ve arazi aracıyla gerçekleştirdiği zorlu operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
18:15
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Almanya Berlin'de yaşayan 'Kürt Mehmet' lakaplı Bingöllü Mehmet Kaplankıran hayatını kaybetti. Ölüm haberini Sedat Peker duyurdu. Alman Bild Gazetesi, ölüm sebebine ilişkin detayları şöyle paylaştı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın