KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Işid operasyonunda bir tutuklama daha

Diyarbakır’da gerçekleştirilen IŞİD operasyonunda sorgulanmalarına devam edilen iki şüpheliden biri ‘Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme’ suçundan tutuklanırken, bir şüpheli de serbest bırakıldı.

Işid operasyonunda bir tutuklama daha
03 KASIM 2015 SALI 02:13
0
2274
0
AA aa

 Diyarbakır Adliyesi'nden yapılan açıklamada, 28 Ekim 2015 tarihinde gözaltına alınan A.S. ve M.K. isimli iki şüphelinin 1 Kasım 2015 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadeleri alındığı belirtildi. Açıklamada, “Alınan ifadelerinin ardından M.K. isimli şüpheli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakılmış, A.S. isimli şüpheli ise Türk Ceza Kanunu'nun 309/1 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme' eylemi iddiasından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmiştir. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 2015/247 kapsamında sorgusu tamamlanan şüpheli M.K. isimli şahıs Türk Ceza Kanunu'nun 309/1 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme' eylemi iddiasından tutuklanarak konumuna uygun kapalı ceza infaz kurumuna gönderilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği hususu, kamuoyuna duyurulacaktır" denildi.

26 Ekim 2015 tarihinde Diyarbakır'da IŞİD terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 polis memuru şehit olmuş, 7 örgüt üyesi etkisiz hale getirilmiş, 17 kişi de gözaltına alınmıştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın