KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Eylül 2025 Cuma
°C

Işık ihlali: 4 yaralı

Üniversite Kavşağı’nda kırmızı ışıkta geçtiği belirtilen araç, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Rektörlük Binası istinat duvarına çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Işık ihlali: 4 yaralı
18 ŞUBAT 2014 SALI 07:50
0
2425
0
AA aa

Trafik kazalarının beşiği olarak nitelendirilen ancak kavşak düzenlemesi ve sinyalizasyon sistemi kurulmasıyla birlikte kazaların önemli oranda azaldığı Üniversite Kavşağı'nda bu kez kırmızı ışık ihlalinden dolayı kaza meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre; önceki gün akşam saat 21.30 sıralarında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi istikametinden gelip Karşıyaka Mahallesi istikametine seyir halindeki Vedat Alpaya idaresindeki 12 T 0067 plakalı ticari taksi, yeşil ışık yanınca karşıya geçmek üzere hareket etti. Ancak Emniyet Müdürlüğü istikametinden Elazığ istikametine seyir halindeki 23 HK 103 plakalı otomobil, kırmızı ışığın yandığı esnada yola devam etti. Ticari taksinin çıkışı üzerine sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil önce yolda savruldu, ardından Rektörlük Binası istinat duvarına çarptı. Kazada, ön kısmı tamamen iç gömülen otomobildeki Suphiye, Rahim, Vedat ve Halim Çavunmirza yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, İtfaiye ekipleri de gerekli tedbirleri aldılar.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.09.2025
16:01
Bingöl`de Gaziler için yürüdüler
Bingöl'de Gaziler için yürüdüler
Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Bingöl' de de coşkuyla kutlandı.
19.09.2025
14:53
Bingöl`de Anadolu Şenliği`ne Gazze tepkisi!
Bingöl'de Anadolu Şenliği'ne Gazze tepkisi! 'İptal edilmeli'
Bingöl'de bugün başlayacak ve 25 Eylül'e kadar sürecek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Anadolu Şenlikleri'nin iptali çağrısında bulunan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu: 'Gazze'de bu denli büyük bir acı yaşanırken, eğlence adı altında şenlikler tertiplemek insani, vicdani ve ahlaki değerlerle bağdaşmamaktadır'
19.09.2025
08:29
Bingöl`de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale
Bingöl'de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale
Bingöl'ün iki ilçesinde çıkan orman yangını için ekipler seferber oldu. Havadan ve karadan müdahale edilen yangınlar kontrol altına alındı. Bölgelerde çalışmalar sürüyor.
19.09.2025
08:11
Bingöl`de trafiğe şenlik ayarı! Bu yollar trafiğe kapatılacak!
Bingöl'de trafiğe şenlik ayarı! Bu yollar trafiğe kapatılacak!
Anadolu Şenlikleri Programı nedeniyle kısmen veya tamamen trafiğe kapatılacak yollarla ilgili grafik yayınlayan Bingöl Emniyet Müdürlüğü, alternatif yolların kullanılmasını istedi.
18.09.2025
17:15
Çiçek`in ‘Sömürgeciliğin Kutsal Şemsiyesi: Din` kitabı yayımlandı
Çiçek'in 'Sömürgeciliğin Kutsal Şemsiyesi: Din' kitabı yayımlandı
Kitap, ideolojik bir yönetim anlayışını da içeren sömürgeciliğin işgal ve ilhak ettiği topraklarda iktidarını perçinleyerek kendi ekonomik çıkarlarını güvence altına alırken toplumsal rıza üretmek amacıyla dini etkili kontrol mekanizması üreten bir aygıt olarak nasıl işlettiğini tanıtlıyor.
18.09.2025
16:42
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST 2025`te ödüle doydu
Bingöl Üniversitesi TEKNOFEST 2025'te ödüle doydu
Bingöl Üniversitesi, bu yıl ilk kez TEKNOFEST'te ödül kazandı ve söz konusu yarışma kategorisinde Türkiye genelinde en çok ödül alan üniversite oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın