KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Israil'den dünyayı şaşırtan filistin açılımı!

Filistinlilerin organlarını satmakla suçlanan İsrail'de Savunma Bakanlığı dün ilginç bir açıklamaya imza attı.

Israil`den dünyayı şaşırtan filistin açılımı!
22 AĞUSTOS 2009 CUMARTESİ 04:45
0
1427
0
AA aa
Filistinlilerin oruç tutmasını dikkate alan İsrail, geçiş noktalarında yemek yemeyi yasakladı.

Önceki gün bir İsveç gazetesinin Gazze Operasyonu sırasında yakalanan Filistinlilerin organlarının askerler tarafından çalınarak satıldığı iddiası karşısında zor durumda kalan İsrail Savunma Bakanlığı dün ilginç bir açılım yaptı. Ramazan ayı süresince İsrail askerlerinin geçiş ve kontrol noktalarında yiyecek ve içecek tüketmesi ve sigara içmesi yasaklandı.

Oruç tutan Filistinlilere saygı duyulması için hazırlanan ve askerlere dağıtılan "kurallar" rehberinde Ramazan açılımı bununla da kalmıyor. Geçiş noktalarının iftar ve sahur saatleri arasındaki hareketlilik göz önünde tutularak gece geç saatlere kadar açık tutulacak. Ramazan Bayramı sırasında çocukların yanında bulundurmalarına izin verilmeyen oyuncak tabanca ve çatapatları taşıması da serbest olacak.

Öte yandan dün İsrail'de bir mahkeme geçen yılki bir yerleşke kavgasında Yahudiler tarafından dövülerek ağır yaralı hastaneye kaldırılan bir Filistinli için açılan davayı "Saldırganın kimliği belirlenemiyor" gerekçesiyle kapattı.

Sabah

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
18:18
Bingöl`de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın