KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Israil'e lanet yağdı

Memur-Sen ve Gazze Gönüllüleri Platformu, yaptıkları basın açıklamasında yardım gemilerine saldırı da bulunan İsrail'i kınayarak, lanet okudular.

Israil`e lanet yağdı
03 HAZİRAN 2010 PERŞEMBE 09:08
0
1759
0
AA aa
İsrail'in geçtiğimiz günlerde yaptığı saldırıya bir kınamada Memur-Sen ve bağlı sendikalar ve Gazze Gönüllüleri Platformu'ndan geldi. Dün saat 13.00'te Saat Kulesi önün toplanan kalabalık basın açıklaması ve beraberinde attıkları sloganlarla İsrail'e lanet yağdırdılar.
Basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Abdurrahman Ensari, “Terörist katil ve Siyonist devletin Filistin'e insani yardım götüren gemiye yaptığı baskını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Mazlum Filistin halkına insani yardım götürmekten başka amacı olmayan ve Terörist katil ve Siyonist devletin askerleri tarafından vahşice öldürülen şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, milletimize ve tüm İslam âlemine başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi.
Yapılan saldırının tüm insanlığa karşı yapıldığını belirten Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Ensari, “Başta milletimiz olmak üzere bütün insanlık bu vahşete seyirci kalmayacak, gerekli tepkiyi gösterecektir. Haydut Terörist Katil ve Siyonist devlet, sadece insani yardım taşıyan gemilere saldırarak uluslar arası hukuku ihlal etmiş ve suç işlemiştir.  Bu saldırıyı yapanlar ve saldırı emrini verenler derhal uluslar arası mahkemelerce yargılanarak hak ettikleri ağır cezalara çarptırılmalıdır. Kadın, çocuk, yaşlı ve yardım konvoyu demeden insanlara saldıran ve bunu bir alışkanlık haline getiren Haydut Terörist Katil ve Siyonist devlet'in uluslar arası meşruiyeti olamaz, olmamalıdır. Son katliamdan sonra tüm dünya devletleri ve uluslar arası kuruluşlar bu katil devletin uluslar arası meşruluğunu tartışmaya açmalıdır.  
Başta Türkiye olmak üzere tüm dünya ülkeleri, bu katil devlet ile askeri ve ekonomik işbirliğini tamamen bitirmelidir. Diplomatik ilişkilerine son vermelidir. Tüm dünya ülkeleri ambargo uygulayarak Katil ve Siyonist devlet'i tecrit etmelidir. Spor etkinlikleri başta olmak üzere bu katil devlet tüm uluslar arası yarışmalara sokulmamalı, uluslar arası resmi ve sivil tüm kuruluşlardan üyeliği silinmelidir” ifadelerini kullandı.
Memur-Sen olarak, insanlık vicdanını yaralayan aşağıdaki hususlara dikkate çekmek isteriz' diyen Ensari, “İnsani yardım filosuna yapılan saldırı insanlık dışıdır.  Terörist Katil ve Siyonist devlet saldırısı tam anlamıyla taammüden işlenmiş bir cinayettir. Bu canice saldırı, hiçbir yerel ve uluslar arası hukukla bağdaşmaz. Saldırı fiili olarak, filoda vatandaşı bulunan ülkelere ve tüm insanlığa karşı açılmış bir savaştır. Saldırı, abluka ile her türlü yokluğa mahkûm edilmiş Filistin Halkına insanlık vicdanınca uzatılan iyilik elinin kurşunlanmasıdır.
Haydut Terörist Katil ve Siyonist devlet'in, Deniz Korsanı gibi davrandığı, üstelik tüm dünyanın gözüne baka baka yalan açıklamalar yaptığı ortadadır. Gemilerdeki yükün niteliği ve yolcuların kimlik bilgileri denetime açık ve kayıtlarda yer almış iken, Siyonist devlet'in yetkilileri yalan açıklama yapmaktan çekinmemektedir. Siyonist devlet'in hukuk tanımaz saldırısı cezasız kalırsa dünyanın geleceğini kaosa sürükleyeceği ve dünya barışına büyük zarar vereceği aşikârdır. Bu vahşi olay karşısında milletimizin göstereceği her türlü tepki yerinde ve anlamlı olacaktır. Bu duygular içinde tekrar tüm insanlığın başı sağ olsun diyor, şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.12.2025
04:29
Elbaşı Deresi lağım hattına döndü
Elbaşı Deresi lağım hattına döndü
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Elbaşı (Qasmon) Köyü'nde kanalizasyon altyapısının bulunmaması nedeniyle atık sular yıllardır Elbaşı Deresi'ne akıyor. Dere boyunca yapılan tarımsal sulama ve son dönemde yaşanan balık ölümleri, çevre ve halk sağlığına yönelik riskleri yeniden gündeme taşıdı.
17.12.2025
04:28
Bingöl konut fiyatlarında zirvede!
Bingöl konut fiyatlarında zirvede!
Merkez Bankası'nın Kasım ayı verileri, Türkiye genelinde konut fiyatlarının artışını sürdürdüğünü ortaya koyarken; Bingöl'ün de içinde bulunduğu bölge, yıllık artış oranında ülke genelinde ilk sıraya yerleşti. Peki bu tablo Bingöl'de konut piyasası için ne anlama geliyor?
17.12.2025
04:28
Bingöl Ova Köyleri Turnuvasında Final Günü
Bingöl Ova Köyleri Turnuvasında Final Günü
Bingöl Ova Köyleri Derneği tarafından düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında finalin adı Gözeler ile Havsel oldu. Turnuva 19 Aralık'ta oynanacak final maçıyla tamamlanacak.
17.12.2025
04:26
Bingöl`de aranan hırsızlık şüphelisi yakalandı
Bingöl'de aranan hırsızlık şüphelisi yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 9 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın