KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

İstanbul'da Bingöllü Öğrencilere Anlamlı Destek

İstanbul'da üniversite eğitimi gören Bingöllü öğrenciler, Övün Ailesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 200 kişilik dayanışma buluşmasında bir araya geldi.

İstanbul`da Bingöllü Öğrencilere Anlamlı Destek
23 ARALIK 2025 SALI 05:17
4
1716
3
AA aa

İstanbul'da eğitim gören Bingöllü üniversite öğrencileri, anlamlı bir dayanışma programında bir araya geldi. İstanbul Bingöllüler Derneği (BİNYAD) kurucu üyelerinden iş insanı Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün, Bingöllü öğrencileri ve dernek yönetimini Galata Köprüsü'nde bulunan MaxiGala Restoranı'nda misafir etti.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı yemek ve ikram programı, samimi görüntülere sahne olurken; hemşeri dayanışmasının ve eğitime verilen desteğin önemini bir kez daha ortaya koydu.

“HEMŞERİLERİMİZ OKUSUN, GÜZEL MEVKİLERE GELSİN”

Çocuk yaşlarda Bingöl'den ayrıldığını ifade eden Çerkez Övün, yaptığı konuşmada eğitimin hayatındaki eksikliğine dikkat çekerek, gençlere destek olmayı bir sorumluluk olarak gördüğünü dile getirdi.

Övün, “Ben yeterince okuyamadım. İsterim ki hemşerilerimiz okusun, çok güzel mevkilere gelsinler. Bunun için her zaman yanlarındayım” sözleriyle öğrencilere verdiği önemi vurguladı.

UMUT ÖVÜN: “BU GENÇLER MEMLEKETİMİZİN GURURUDUR”

Genç işletmeci Umut Övün ise Bingöl'den İstanbul'a uzanan zorlu eğitim yolculuğuna dikkat çekerek, öğrencilerin başarılarının kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Övün, “Zor şartlarda Bingöl'den üniversite kazanarak İstanbul'da eğitim gören bu başarılı kardeşlerimiz bizleri onurlandırıyor. Abileri olarak her zaman yanlarındayız. Memleketimizin adını yüceltecek, ülkemize fayda sağlayacak bu gençlerimiz için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

DAYANIŞMA RUHU GÜÇLENDİ

Gerçekleştirilen program, İstanbul'da eğitim gören Bingöllü öğrenciler arasında birlik, dayanışma ve aidiyet duygusunu güçlendirirken, eğitime verilen desteğin toplumsal önemini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Program sonunda Övün Grup sahipleri Çerkez Övün ve Umut Övün'e, Bingöllü öğrencilere sundukları katkılar ve hemşeri dayanışmasına verdikleri destek dolayısıyla teşekkür edildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_117290)
24 Aralık 2025 Çarşamba 10:13
Bence güzel olmuş tebrikler madem eğitime destek veriyorsun bence oraya gelen 200 öğrenci den ihtiyacı olan kişilere burs ta temin etseniz sayın iş insanı daha makul olur bence Allah burs için şimdi den sizden razı olsun..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_117286)
23 Aralık 2025 Salı 21:42
Tebrikler ve teşekkürler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_117284)
23 Aralık 2025 Salı 14:14
Helal olsun. Öğrencilere destek ve onları arada bir olsa da bir araya getirmek çok güzel örnektir. İnşallah devamı başkaları tarafından gelir.
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın