KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Şubat 2026 Pazar
°C

Istanbul'da 'kaçak ilaç' operasyonu

Kaçak ve sahte ilaç şebekelerine yönelik İstanbul'da, 8 ay önce başlatılan operasyonların devamında aralarında doktorlarında bulunduğu 100 kişi gözaltına alındı.

Istanbul`da `kaçak ilaç` operasyonu
19 KASIM 2007 PAZARTESİ 19:50
0
1071
0
AA aa
İstanbul Mali Polisi'nin 8 ay önce başlattığı "Acı İlaç Operasyonu" kapsamında, kullanım süresi dolmuş ilaçları sahte kupürlerle ambalajlayıp piyasaya sürdükleri iddia edilen, aralarında doktor ve eczacıların da bulunduğu yaklaşık 100 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İstanbul, Batman, İzmit, Samsun ve Adapazarı'nı kapsayan beş ildeki sahte ilaç şebekesine yönelik gerçekleştirilen Acı İlaç Operasyonu kapsamında 100 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin 11'inin doktor, 23'ünün de eczacı olduğu belirtildi.

Operasyon kapsamında 5 kamyon dolusu süresi geçmiş ilaç ele geçirildi. Şebeke üyelerinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise şebekenin insan sağlığını tehdit eden ilaçları piyasaya sürmesinin yanı sıra, reçete yolsuzluğu ile de
devleti milyonlarca YTL zarar uğrattığı tespit edildi.

Şebeke üyelerinin adreslerine düzenlenen baskınlarda M16, kaleşnikof ve uzi marka 20'nin üzerinde ruhsatsız silah ile çok sayıda merminin de ele geçirildiği öğrenildi.


Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.02.2026
02:29
Bingöl`de alkollü gençler ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de alkollü gençler ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir otomobil, kovalamaca sırasında park halindeki ve seyir halindeki araçlara çarptı. Yaşları 18'den küçük, ehliyetsiz ve alkollü oldukları belirlenen iki genç polis tarafından yakalandı
15.02.2026
02:28
Borcuna en sadık il Bingöl oldu
Borcuna en sadık il Bingöl oldu
Konut kredilerinde son dönemde meydana gelen düşük dikkat çekerken, borcuna en sadık olan iller sıralaması belli oldu. Verilere göre borcuna en sadık il Bingöl oldu.
15.02.2026
02:25
Kadın buluşmasında sorunlarını paylaştılar
Kadın buluşmasında sorunlarını paylaştılar
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin yürüttüğü 'Mahalle Buluşmaları' programı kapsamında üçüncü toplantı Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kadınların talep ve önerileri yerinde dinlendi, çözüm yolları ortak akılla ele alındı. Raporlar, ilgili makamlara sunulacak.
15.02.2026
02:21
Bingöl`de Halk Oyunları Coşkusu! İl Birincileri Belli Oldu
Bingöl'de Halk Oyunları Coşkusu! İl Birincileri Belli Oldu
Bingöl'de düzenlenen Okul Sporları ve Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında dereceye giren ekipler, grup müsabakalarında Bingöl'ü temsil edecek.
15.02.2026
02:20
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem!
Satılık Konut İlanlarında Yeni Dönem!
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 15 Şubat itibarıyla satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. Yetkisiz emlakçılık ve sahte ilan dönemi sona eriyor.
15.02.2026
02:18
Bingöl DEVA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yenişehir Şubesi Açıldı
Bingöl DEVA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yenişehir Şubesi Açıldı
Özel DEVA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yenişehir Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Modern cihazlar, dijital diş hekimliğinden çene cerrahisine kadar geniş hizmet yelpazesi sunacak merkez, gece 23.59'a kadar acil servis hizmetiyle dikkat çekiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın