KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Istanbul'dan oy kullanmak için geldiler

İstanbul’da çeşitli sektörlerde çalışan Gençli hemşerilerimiz, Bin-Genç-Der ve İşadamı hemşerimiz Cevdet Tartik’in destekleri ile Genç’e gelip oy kullandı. Oylarını kullanan hemşerilerimiz aynı gece geldikleri araç ile tekrar İstanbul’a döndü.

Istanbul`dan oy kullanmak için geldiler
18 NİSAN 2017 SALI 21:57
0
2405
0
AA aa

Türkiye, yeni yönetim sistemine geçip geçmeyeceğini belirlemek için sandık başına gitti. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olarak görülen ‘Cumhurbaşkanlığı'na Geçiş Sistemi'nde oy kullanmak için İstanbul'da çeşitli sektörlerde çalışan Gençli hemşerilerimiz de Bin-Genç-Der ve İşadamı hemşerimiz Cevdet Tartik'in destekleri ile Genç'e gelip oy kullandı. Oylarını kullanan hemşerilerimiz aynı gece geldikleri araç ile tekrar İstanbul'a döndü.

Bir yakınının taziyesine katılmak üzere geçtiğimiz hafta Genç ilçesine gelen Bin-Genç-Der Başkanı Halit Sanır, İstanbul'da çeşitli sektörlerde çalışan Gençli hemşerilerimizin oy kullanabilmeleri için seferber olduklarını belirtip şunları söyledi. “Bilindiği gibi İstanbul'da kafe sektörü olmak üzere birçok sektörde çalışan çok sayıda Gençli hemşerilerimiz bulunmakta. Bu hemşerilerimizin oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirebilmelerini onlar gibi bizde çok arzu ettik. İstanbul'da cafe sektöründe hizmet veren ve yüzlerce Gençli hemşerimizin yanında çalıştığı işadamı Cevdet Tartik ile AK Parti eski Genç İlçe Başkanı Osman Tartik ile yaptığımız istişarelerde bu vatandaşlarımıza gerekli izinlerin verilip, ulaşım imkânlarının da sağlanması halinde memleketimize gelip oylarını kullanmaları konusunda fikir birliğine vardık. Sağ olsun Cevdet Bey onlarca çalışanına ücretli izin verdiği gibi yine onların havayolu ile memleketlerine gelip oy kullanabilmelerini sağladı. AK Parti İstanbul 2'inci bölge milletvekili adayı Perihan Toğay hemşerimizin de teminini sağladığı bir büyük otobüs te yine yakıtını Cevdet beyin karşılayacağı şekilde hemşerilerimizi memleketimize ulaştırıp, hemşerilerimizin oylarını kullanmalarını sağladı. Ben şahsım ve yönetim kurulum adına hassasiyet gösterip oylarını memleketlerinde kullanmak isteyen hemşerilerimize ve kendilerine destek verip katkı sunan İş adamı hemşerimiz Cevdet Tartik ile AK Parti eski Genç İlçe Başkanı Osman Tartik'e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.06.2026
01:03
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl`e Geliyor
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl`de sıcaklık alarmı!
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl`de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl`e 8 Kontenjan Ayrıldı
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın