KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Işte acı gerçek!

Transfere harcanan milyon dolarlar, 'dünya yıldızı' etiketiyle Atatürk Havalimanı'na inen yabancılar, birbiri ardına değişen hocalar... Ancak Galatasaray'da ortaya çıkan tablo koskoca bir hayal kırıklığı!

Işte acı gerçek!
09 KASIM 2010 SALI 09:05
0
2352
0
AA aa

Ligde son 2 sezonu ilk ikinin dışında tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon 11. haftayı 8. sırada geçerken, istatistikler yaşanan tabloyu tüm çarpıcılığıyla gözler önüne serdi. 

1- Galatasaray tarihinde ilk kez 11 hafta içinde 5 maçtan yenik ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar daha önce 1979-80, 1980-81 ve 1989-90 sezonlarında aynı bölümde 4 kez mağlubiyet acısı yaşamıştı.

2- Aslan, tam 31 yıl aradan sonra ilk kez 11 hafta sonunda 'eksi' averajda kaldı. 1979-80 sezonunda ilk 11 haftayı 1 galibiyet, 6 beraberlik, 4 yenilgiyle geçen Sarı-Kırmızılılar attığı 7 gole karşılık kalesinde 13 gol görmüş ve 16 takımlı ligin son sırasına oturmuştu. O sezondan 31 yıl sonra ilk 11 haftada 14 gole karşılık kalesinden 15 top çıkaran G.Saray'ın hanesinde 'eksi 1' yazıyor.

3- Ligin genel tablosunda yaşanan 'kara tablo' büyük maçlarda daha da acı verici bir hal almış durumda... Galatasaray, 2009-2010 sezonunun 2. yarısı ve bu sezonun ilk yarısında, yani 2010 yılı boyunca ezeli rakiplere karşı tek bir galibiyet bile alamadı. 4 kez sahadan mağlup ayrılırken, 2 maçta beraberliği kurtarabildi.

4- Özellikle Fatih Terim günlerinde maçların ilk 30 dakikasında rakiplerine 'teslim bayrağı' çektiren G.Saray'ın ilk yarı istatistikleri de dikkat çekici. Sarı- Kırmızılılar bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçın hiçbirinde ilk yarıyı önde tamamlayamadı. Sadece 2 galibiyet alabildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın