KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ekim 2026 Pazartesi

Işte alex farkı!

"Hedefimiz ligde şampiyonluk" diyen Daum'a Alex'ten cevap geldi, "Hedefimiz daha büyük..."

Işte alex farkı!
06 AĞUSTOS 2009 PERŞEMBE 10:16
0
1215
0
AA aa
Başkan Aziz Yıldırım, Daum ve Carlos'un “Öncelikli hedefimiz Süper Lig'de şampiyonluk” sözlerini, Alex “Hedef Avrupa'da kupa kazanmak olmalı” diyerek adeta tekzip etti.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'ten çarpıcı sözler... Sarı-Lacivertliler'in süper starının yakın çevresine birçok konuda dert yandığı öğrenildi. Alex öncelikli olarak Süper Kupa zaferini küçük görenlere tepki gösterdi. Beşiktaş maçında attığı iki golle kupayı getiren kaptan, maçın ardından yakın arkadaşları ile yaptığı sohbette, hem bu zafer için hem de kendisine zaman zaman yapılan eleştiriler için “Görüyorum bazıları bu kupayı ‘Teneke kupa' olarak değerlendiriyor. ‘Hiç önemi yok' diyor. Ama benim için bu kupa çok önemli. Mücadelesini verdiğim her kupa önemli. Futbol hayatım boyunca hep kupa kazanmak için oynadım. Benim için büyük bir motivasyon sağlıyor. Bazılarının teneke olarak değerlendirdiği kupa benim için çok önemli” ifadesini kullandı.

Yıllardır Fenerbahçe forması giyen Alex, ayrıca Türkiye'de hedeflerin küçük tutulmasından da oldukça şikayetçi. Bu konuda başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Daum ve Roberto Carlos, yaptıkları açıklamalarda “Öncelikli hedef ligde şampiyon olmak. Avrupa bizim için ikinci planda” dedi. Alex ise tam tersini savunarak “Türkiye'de büyük takımlar var ama herkes ligdeki başarıları öncelikli tutuyor. Hedef Avrupa'da kupa kazanmak olmalı. Sadece gruptan çıkmak yeterli olmamalı. Avrupa Kupası maçı var. Ama futbolcular Avrupa maçından ziyade Türkiye Ligi'nde bu hafta kiminle oynayacaklarını düşünüyor. Bu durum bizde özellikle Zico döneminde büyük değişiklik göstermişti” diye konuştu.

-NEDEN KOŞAYIM?-

Alex, sürekli olarak “Koşmuyor” şeklindeki eleştirilerden de bir hayli dertli. Bu konuda da Brezilyalı yıldızın yakın çevresine “Ben niye koşayım? Benim faydalı olduğum yerler farklı. Koşan bir orta saha varsa zaten benim koşmama gerek yok. Daha farklı yerlerde ortaya çıkmam gerekiyor. Benim işim kritik bölgeler” diye dert yandığı öğrenildi.

haberturk

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
05.10.2026
00:23
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST`te Türkiye birincisi oldu
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu
TEKNOFEST Güneydoğu için Şanlıurfa'da bulunan Bingöllü öğrenciler, Yer Bilimleri alanında hazırladıkları projeyle Türkiye birinciliği elde etti. Hasan Fırat Kaçmaz ve Muhammed Server Bekil'in birincilik ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
05.10.2026
00:22
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden `13 saatlik bekleme` iddiası
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden '13 saatlik bekleme' iddiası
Bingöl'ün Genç ilçesinde odun keserken ayağını hızar testeresine kaptıran 39 yaşındaki Mustafa Pirinci'nin iki parmağı koptu. Ailesi, yaralının farklı sağlık kuruluşları arasındaki sevk sürecinde yaklaşık 13 saat ameliyat beklediğini ve bu nedenle parmaklarının kurtarılamadığını ileri sürdü.
05.10.2026
00:20
12 Bingölspor Adana`da son bölümde yıkıldı: 1-0
12 Bingölspor Adana'da son bölümde yıkıldı: 1-0
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Adana 01 FK deplasmanında uzun süre golsüz eşitliği korudu ancak maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, sezonun 5. haftasını puansız tamamladı.
05.10.2026
00:18
Ölen gencin ailesi:
Ölen gencin ailesi: 'İhmali olanlar hesap vermeli!'
Solhan'da okul pansiyonundaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdülkerim Demir'in ölümüyle ilgili gözler yürütülen adli ve idari soruşturmaya çevrildi. Aile, kazada ihmali bulunanların ortaya çıkarılmasını ve sorumluların hesap vermesini istiyor.
05.10.2026
00:17
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde okulun mutfağındaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdulkerim Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın