KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Işte çağan ırmak'ın yeni filmi!

"Karanlıktakiler"in fragmanı ilk kez

Işte çağan ırmak`ın yeni filmi!
24 HAZİRAN 2009 ÇARŞAMBA 04:08
0
1425
0
AA aa
ANNEMİN tamamen kendi rızasıyla sinemaya gitmesi en son 1982 yılında E.T. filminde olmuştu. Sonra 2005'te inanılmaz bir şey oldu ve annem sinemaya gitti. Sonra da beni arayıp "Bir film seyrettim ihsanım, anam ne ağladım ne ağladım" deyince "Babam ve Oğlum" benim için koşarak seyredilmesi gereken bir filme dönüştü. Annemi ve benzer tüm anneleri sinemaya götüren, üstelik de kulaktan kulağa reklamı "bir ağladık, bir ağladık" diye yapılan film asıl bir şeydi? Kaçınılmaz son beni de buldu. Ben de sinemaya gidip "bir ağladım, bir ağladım". Çıkışta ilk iş Çağan Irmak hakkında araştırma yapmaktı. Asmalı Konak dönemi Amerika'da yaşadığım için diziden payını alamayan biri olarak "Mustafa Hakkında Her Şey" filmini izlediğimde artık hayrandım Çağan'a. Tanışmamız 'Issız Adam'ın galasında gerçekleşti. Sonra şans eseri içtiğimiz mart, o benim yazdığım bir senaryoya destek verirken, ben de onu yeni filminin senaryosunu yazarken izleme şansına eriştim. Sonra benim televizyon programım, onun film çekimleri derken üç ay görüşemedik.Önceki gün Cihangir'de Olivia'da buluştuğumuzda elinde yeni filmi 'Karanlıktakiler'in afişi, fragmanı ve fotoğrafları vardı.
Çağan'ın en çok heyecanını seviyorum. Sanki o hiç izlememiş gibi fragmanı izledik birlikte. Karanlıktakiler, bir psikolojik gerilim filmi. Yirmi yıldan fazla bir süredir evinden hiç dışarı çıkmamış bir anne ile oğlunun 'kapkaranlık' hikayesini anlatıyor. Çağan bu hikayeyi, yıllar önce Beşiktaş Serencebey'de otururken gözlemlediği bir anne-oğul etrafında geliştirdiği kurmacadan etkilenip yazmış. Çağan filmini kısaca şöyle anlatıyor: "Filmde herkes karanlık ama ümitsiz değiller. Yani ağlama filan yok. Bu filmde müzik de yok. Ama bu 'müziksiz de film yapabilirim' tepkisi değil. Çünkü bu karakterlerin hayatında müzik yok. Sadece bazı sahnelerde bir iki klasik müzik eseri var o kadar." Issız Adam'ın şarkılı aşk film bekleyen fanatikleri biraz şaşırabilir. Ama Çağan Irmak sinemasının sadık izleyicileri (benim gibi) daha fragmanı izler izlemez şaşkınlığa kapılacaklar. Meral Çetinkaya anne rolünde coşmuş görünüyor. Erdem Akakçe ise filmin sürprizi. Filmin afişinde yer alan "Cehennem bazen bir evin içine gizlenmiştir" cümlesi ise filmin doğası hakkında iyice fikir veriyor. Yapımcı Most Production. Çağan Irmak, Mustafa Oğuz ile artık ayrılmasının zor olduğunu söylüyor. Gişe beklentisi konusunda "Seyircisi olan bir adamım. E ne olmuş? Bu, hayatımdaki hiçbir şeyi etkilemiyor" diyor ve ekliyor; "En sonunda seyircime hep teşekkür ediyorum içimden. Onlar beni hiç yanıltmadı. Belki ben zaman zaman hayal kırıklığı yaratmışımdır. Belki her filmimi sevmemişlerdir. Zaten bunu bekleyemem. Ama onlar beni hep çok mutlu etti" diyor.

Karanlıktakiler Ekim'de sinemalarda.

Haberturk

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın