KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2025 Perşembe
°C

Işte iki kardeş

Kaya Çilingiroğlu'nun, 2 ay önce dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya ile kızı Zehra'nın buluşmasının ilk fotoğrafı ilk kez Kelebek'te yayımlanıyor.

Işte iki kardeş
26 EYLÜL 2006 SALI 14:29
0
1648
0
AA aa
Cumartesi günü kardeşini görmek isteyen Zehra, babasını arayarak Feraye Tanyolaç ile görüşmek istedi. Annesinin de izin vermesiyle Tanyolaç'la kısa bir süre telefonda sohbet eden Zehra, bu görüşme sırasında kardeşini görmek istediğini söyledi. Feraye Tanyolaç'ın eve davet etmesi üzerine, önce annesi Hülya Avşar'dan sonra da babasından izin alan Zehra, Tanyolaç ile Çilingiroğlu'nun birlikte oturdukları Nurol Sitesi'ndeki evlerine gitti.
Avşar'ın oturduğu Sarıyer'deki evden babasının gelip almasıyla kardeşiyle buluşan Zehra, Kaya bebeği uzun süre kucağından indirmedi. Kardeşine biberonla mama veren, altını değişteren Zehra'nın bu ilgisi, Çilingiroğulu'nun duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Feraye Tanyolaç'a, "Feraye" diye hitap eden Zehra, genç kadına bebek ve babasıyla ilgili soru sorması, çifte zor anlar yaşattı. Zaman zaman kardeşini kıskanan Zehra, onunla bir arada kalmak istediğini de dile getirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın