KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Aralık 2025 Pazar
°C

İstifa edin çağrısı!

Genç ilçesindeki elektrik kesintilerine sert tepki gösteren muhtar Sarıoğlu, İşin hakkından gelemiyorsanız istifa edin çağrısı yaptı.

İstifa edin çağrısı!
23 OCAK 2018 SALI 20:33
2
2825
1
AA aa

Genç ilçesinde sık sık meydana gelen elektrik kesintileri ve kesinti sonrası aranan ‘186' hattından istediği bilgiyi alamaması vatandaşı çileden çıkardı. Elektrik kesintisi nedeniyle maddi kayıplar yaşayan bazı vatandaşlar ise yaşadıkları mağduriyet nedeniyle yetkililere ateş püskürdü.

Yaklaşık 15 saat içinde defalarca arıza nedeniyle enerji verilmeyen ilçedeki elektronik cihazlarının zarar görmesi vatandaşı çileden çıkarttı.

Oluşan zararların büyüklüğüne dikkat çeken kimi vatandaş ise sosyal medya hesaplarından Aksa Fırat EPSAŞ'a eleştiri yağmuruna tutup, Bingöl Aksa Fırat EPSAŞ'ın görevini yerine getirmediğini dile getirerek kurumun il ve ilçe yetkililerini istifaya çağırdı.

“Hakkından gelemiyorsanız istifa edin”

Sürekli yaşanan kesintiler nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetler üzerine bir tepkide Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıoğlu'ndan geldi. Kurumun yetkililerine tepki gösteren Sarıoğlu; “İşin hakkından gelemiyorsanız istifa edin” çağrısı yaptı.

Vatandaşı mağdur etmeye kimsenin hakkı olmadığını altını çizen Muhtar Sarıoğlu; “İlçemizde günde onlarca kez elektrik kesiliyor. Kesintilerle ilgili ne bir duyuru ne de bir açıklama yapan var. Halkla sanki dalga geçiyorlar. Vatandaşlarımızın şikâyetleri çok ciddi boyutlarda. Özellikle evlerde ve esnafın kullandıkları elektronik cihazların bozulduğunu, yandığını, patladığını sürekli maddi zararla karşı karşıya kaldıklarını söylüyor. Sürekli yaşanan kesintiden dolayı kaloriferler yanmıyor. Vatandaşlar ise sürekli gece gündüz bizi arıyor. Yardım istiyor. Yağmurda, rüzgârda elektrikler kesiliyor. Defalarca sorunu iletmemize karşın hala kalıcı bir çözüm yok. Vatandaş, fatura ödemesini birkaç gün geciktirdiğinde hemen tepesine binip, sayacını kapatıyorlar. Ama iş, hizmet vermeye gelince kaçamak yapıyorlar. İşin içinden sıyırmaya çalışıyorlar. İşin hakkından gelemiyorsanız istifa edin. Halkı bu kadar mağdur etmeye kimsenin hakkı yok” İfadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22118)
23 Ocak 2018 Salı 21:58
Helal olsun muhtarim herkes hakkini savunsa bu aksa da bunu yapmazdi vekiller neyapiyor sormak lazim bu aksanin arkasinda kim var niye kkmse bise yapamıyor
05.12.2025
17:24
Bingöl`e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'e 5 yeni ambulans ve 2 UMKE aracı tahsis edildi
Bingöl'deki ambulans sayısının 44'e yükseldiği bilgisini paylaşan Vali Usta, tahsis edilen 5 ambulanstan üçünün 4x4, ikisinin ise 4x2 özellikte olduğunu belirtti. Vali Usta, program sonunda test sürüşü de yaptı.
05.12.2025
16:55
Vali Usta`dan Sert Uyarı:
Vali Usta'dan Sert Uyarı: 'Böyle gelmiş böyle gitmeyecek!'
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki toplantıda sağlık yöneticilerine adeta ültimatom veren Vali Usta, aksaklıkların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Ciddi şikâyetler ve yönetim zafiyetlerini masaya yatıran Vali Usta, tüm sağlık yöneticilerine net bir uyarı yaptı: 'Görevler eksiksiz yerine getirilecek!''
05.12.2025
16:32
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Bingöl Havalimanı İhalesi Dördüncü Denemede Sonuçlandı
Pist ve PAT sahalarındaki bozulmalar nedeniyle üç kez iptal edilen Bingöl Havalimanı onarım ihalesi, dördüncü kez yapılan süreçte tamamlandı. Toplam 15 firmanın yarıştığı ihalede en avantajlı teklifi veren ortaklık, 'muhtemel kazanan' oldu.
05.12.2025
10:35
Bingöl Arıcılar Birliği`ne
Bingöl Arıcılar Birliği'ne 'Birinci Derece Tarımsal Örgüt' Belgesi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2025 yılı derecelendirme sonuçlarına göre Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği, Türkiye'de bu belgeyi alan 7 birlikten biri oldu. Birliğin bu başarısı arıcılara kovan başına 28 TL ek destek sağlayacak.
05.12.2025
09:58
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL seyyanen zam iptal edildi
Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen ve kamuda yönetici-uzman pozisyonundaki personelin maaşına 30 bin TL seyyanen zam yapılmasını öngören düzenleme tepkilerin ardından geri çekildi.
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın