KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

İstifa edin çağrısı!

Genç ilçesindeki elektrik kesintilerine sert tepki gösteren muhtar Sarıoğlu, İşin hakkından gelemiyorsanız istifa edin çağrısı yaptı.

İstifa edin çağrısı!
23 OCAK 2018 SALI 20:33
2
3052
1
AA aa

Genç ilçesinde sık sık meydana gelen elektrik kesintileri ve kesinti sonrası aranan ‘186' hattından istediği bilgiyi alamaması vatandaşı çileden çıkardı. Elektrik kesintisi nedeniyle maddi kayıplar yaşayan bazı vatandaşlar ise yaşadıkları mağduriyet nedeniyle yetkililere ateş püskürdü.

Yaklaşık 15 saat içinde defalarca arıza nedeniyle enerji verilmeyen ilçedeki elektronik cihazlarının zarar görmesi vatandaşı çileden çıkarttı.

Oluşan zararların büyüklüğüne dikkat çeken kimi vatandaş ise sosyal medya hesaplarından Aksa Fırat EPSAŞ'a eleştiri yağmuruna tutup, Bingöl Aksa Fırat EPSAŞ'ın görevini yerine getirmediğini dile getirerek kurumun il ve ilçe yetkililerini istifaya çağırdı.

“Hakkından gelemiyorsanız istifa edin”

Sürekli yaşanan kesintiler nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetler üzerine bir tepkide Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Sarıoğlu'ndan geldi. Kurumun yetkililerine tepki gösteren Sarıoğlu; “İşin hakkından gelemiyorsanız istifa edin” çağrısı yaptı.

Vatandaşı mağdur etmeye kimsenin hakkı olmadığını altını çizen Muhtar Sarıoğlu; “İlçemizde günde onlarca kez elektrik kesiliyor. Kesintilerle ilgili ne bir duyuru ne de bir açıklama yapan var. Halkla sanki dalga geçiyorlar. Vatandaşlarımızın şikâyetleri çok ciddi boyutlarda. Özellikle evlerde ve esnafın kullandıkları elektronik cihazların bozulduğunu, yandığını, patladığını sürekli maddi zararla karşı karşıya kaldıklarını söylüyor. Sürekli yaşanan kesintiden dolayı kaloriferler yanmıyor. Vatandaşlar ise sürekli gece gündüz bizi arıyor. Yardım istiyor. Yağmurda, rüzgârda elektrikler kesiliyor. Defalarca sorunu iletmemize karşın hala kalıcı bir çözüm yok. Vatandaş, fatura ödemesini birkaç gün geciktirdiğinde hemen tepesine binip, sayacını kapatıyorlar. Ama iş, hizmet vermeye gelince kaçamak yapıyorlar. İşin içinden sıyırmaya çalışıyorlar. İşin hakkından gelemiyorsanız istifa edin. Halkı bu kadar mağdur etmeye kimsenin hakkı yok” İfadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22118)
23 Ocak 2018 Salı 21:58
Helal olsun muhtarim herkes hakkini savunsa bu aksa da bunu yapmazdi vekiller neyapiyor sormak lazim bu aksanin arkasinda kim var niye kkmse bise yapamıyor
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın