KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ocak 2026 Pazartesi
°C

'İstifayı kabul etmiyoruz'

Genç Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği, sosyal medyadan mevcut görevinden istifa ettiğini duyuran Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen'in istifa açıklamasını kabul etmediklerini açıkladı.

`İstifayı kabul etmiyoruz`
18 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA 17:42
17
4276
1
AA aa

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından başkanı olduğu Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Ziya Sözen'in paylaşımı güvenlik korucuları ve şehit aileleri dernekleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Sözen'in paylaşımlarının altına istifa etmemesi gerektiği yönünde yorumlar yapılmaya devam ederken Konfederasyona bağlı federasyon ve derneklerde Sözen'in istifa açıklamasını kabul etmediklerini deklare etti.

Genç Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği'nde yayımladıkları açıklama ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen'in istifa açıklamasını kabul etmediklerini belirtti.

Genç Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi. “Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri olarak herkes gibi Konfederasyon Başkanımız Sayın Ziya Sözen'in Konfederasyon Başkanlığından istifa ettiğini kendisine ait sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımdan öğrenmiş bulunmaktayız. Konfederasyon yönetim kurulu olarak bu istifayı biz yönetim kuruluyla görüşülmeden yapılan bir açıklama olduğunu görüyor ve bize sunulacak dilekçeyi asla kabul etmeyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Yıllarca Konfederasyon başkanlığını yapan ve Şehidimizin bizlere emaneti olan Başkanımızın gerekçesi ne olursa olsun bu şekilde Konfederasyondan istifa etmesini asla tasvip etmiyoruz. Bu tür girişimler Konfederasyonumuzun kurumsal kimliğine ve korucu camiamıza zarar vermektedir. Yönetim kurulu olarak bu hafta yapacağımız toplantıda söz konusu istifa konusunu görüşüp karara bağlayacağımızı ve kamuoyuyla paylaşacağımızı ifade etmek istiyoruz. Bunun dışında yapılacak her türlü açıklama, paylaşım ve benzeri haberlere itibar edilmemesini önemle rica ediyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50129)
19 Eylül 2019 Perşembe 14:30
Millete Elif gibi dik durun diye hediye verin sonra istifa ettim Yok etmedim önce siz dik durun sonra Elif dağıtırsınız efendiler
04.01.2026
23:49
Bingöl`den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl'den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, ABD'nin Venezuela'ya yönelik müdahale girişimlerine sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, askeri tehditlerin ve halk iradesine yönelik müdahalelerin 'küresel haydutluk düzeninin bir parçası' olduğu vurgulandı.
03.01.2026
20:38
Komşu 4.7 ile sallandı
Komşu 4.7 ile sallandı
Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın