KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

'İstişarelerde bulunup çözümler geliştiriyoruz'

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan Arıkan: 'Her anı halkın içinde olmak için değerlendirip, talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Daha güzel Bingöl için istişarelerde bulunup çözümler geliştiriyoruz. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz.'

`İstişarelerde bulunup çözümler geliştiriyoruz`
11 ŞUBAT 2020 SALI 17:19
20
3485
12
AA aa

Gelenekselleştirdiği esnaf ve halk ziyaretlerini sürdüren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Genç Caddesi ile Halk Pasajı esnaflarını ziyaret etti.

İşyeri sahipleriyle ve karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Arıkan, kendisine iletilen talep ve şikâyetleri not aldırarak, isteklerin yerine getirilmesi doğrultusunda ilgili birimlere talimatlar verdi.

Ziyaretlere dair değerlendirmelerini paylaşan Başkan Arıkan, ‘vatandaş odaklı sosyal belediyecilik' anlayışı kapsamında her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye gayret ettiklerini söyledi.

Planlı bir şekilde sürdürülen ziyaretlerden büyük bir keyif aldıklarını vurgulayan Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımıza hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem de talep, öneri ve şikâyetleri dinliyoruz. Daha güzel Bingöl için istişarelerde bulunup çözümler geliştiriyoruz. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız.”

Ziyaretlerin belirli periyotlarla devam edeceğini vurgulayan Başkan Arıkan, “Henüz ziyaret etme fırsatı bulmadığımız esnaflarımızı da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Bu hususta kimsenin gönlü kalmasın, her esnaf ve vatandaşımız bizim için eşit derecede önemli ve kıymetlidir” dedi.

Çarşı esnafı ve vatandaşlar ise, Arıkan'ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55623)
12 Şubat 2020 Çarşamba 15:55
Halkla bire bir iletişim çok güzel.Başkana başarılar diliyorum.Uygulamayı yaygınlaştırmalı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55616)
12 Şubat 2020 Çarşamba 12:28
Kaldirimlar ne durumda ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55614)
12 Şubat 2020 Çarşamba 11:15
Belediye ve Başkan ile alakalı yapılan her yorumda, belirli bir kesim yorumlarda kontrolsüz bir şekilde eleştiri ve hakarette bulunuyor. Henüz görev süresi 1 yıl bile olmamış iken senden olmaz tarzı yorumlar yapılıyor. Fikriniz var ise söyleyin eleştirinizi olaylar üzerinden yapın. Adam halk ile esnaf ile sürekli görüşerek fikir alışverişi yapıyor. Ben gayet memnunum Erdal beyden Allah yardımcısı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55613)
12 Şubat 2020 Çarşamba 11:05
Bingölümüze yakışan bir başkan.Başkanım size güveniyoruz.Merak ediyorum da eleştirenler bu şehre ne katkıları var.Herkes kendi üzerine düşeni yaparsa zaten sorunlar ortadan kalkar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55609)
12 Şubat 2020 Çarşamba 10:06
bu yorumu yapanlar ve beğenenler hep aynı ve menfaati kesilen insanlar.istediğiniz kadar yazın ve beğenin boştur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55618)
12 Şubat 2020 Çarşamba 13:17
@Misafir Kullanıcı Neden tüm insanları aynı kefeye koyuyorsunuz. Yorum yapanları nerden tanıyorsunuz, sanırım siz menfaat ilişkisi içerisindesiniz ve herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55601)
12 Şubat 2020 Çarşamba 08:50
Nedense şöyle yorumlara bakıyorum, güzel memleketimizde Belediyeden bunu bekliyoruz ve elbrliği ile güzel işler yapalım diyen yok. Müsliman, imanlı toplum umutlu olmalı. Örnek olarak fikrimi söyliyeyim Valilik binasının ora kent meydanı olmalı altı büyük çok katlı otopark. Siyaset kurumu, valilik ve belediye fabrika için devrede olmalı ve üretim olmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55600)
12 Şubat 2020 Çarşamba 08:03
Sayın Başkan halkın içinde gezene kadar belediye içinde ki imar sorunlarını hal et aşı çarşı 30 yıldır kamulaştırılmış diyorsanız biturlu kamulaşmadı bunlara çözüm ara
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55599)
12 Şubat 2020 Çarşamba 07:27
mahalle toplantılarını bekliyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55586)
11 Şubat 2020 Salı 22:21
İşgaller olduğu gibi yerinde ne çözümünden söz ediyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55598)
12 Şubat 2020 Çarşamba 07:26
@Misafir Kullanıcı Belediyeyi başkan yönetse kesin çözer ama o yönetmiyor ki. Akıllı danışmanları çookkk
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55583)
11 Şubat 2020 Salı 21:38
Sende boş çıktın ancak elini göğsüne koysun başkada numara yok bir yıl etti göreve geleli bir tane vaadini yerine getirebildinmi Erdal efendi?!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55733)
14 Şubat 2020 Cuma 15:16
@Misafir Kullanıcı Belediye binası askeri alan lojmanlarımın yapımına takıldı diye ancak ihalesi yapılabildi, 142 milyon borç serdar beyin döneminden kalan borçtur. yücel beyin dönemini serdar beyle karıştırdın sanırım , serdarın döneminde ödenmeyen borçlar maaşlar yücel bey ödedi, yücel rant peşinde olsaydı şimdi çoktan bitmişti kentsel dönüşüm, erdal bey neyi çözmüş pardon, şimdikilerin çözdüğü dediğin rantı da açıklar mısınz? kentsel dönüşüm bu şekilde rantsal dönüşüm oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55683)
13 Şubat 2020 Perşembe 14:11
@Misafir Kullanıcı Ne anlatıyonuz 5 sene görev süresince belediye binasını niye yapmadı.kavşakları niye genişletmedi.ellerinden tutanmı vardı.imara aykırı yığınla yapı ortada enkaz olarak bırakıldı.kaydadeğer hiçbirşey olmadığı gibi 142 trilyonda borç bırakıldı.kentsel dönüşüm enkaz olarak kim bıraktı.bu kentselden kimler nemalandı?belediye kendi personelinin maaşını ödeyemezken sen hangi akla hizmet böyle birşeye girişirsin.4 yıldır adamların evleri yıkıldı sonuç fiyasko.şimdiki başkan 10 ay gibi bir sürede çok güzel uygulamalar ve hizmetler yaptı.kentsel dönüşüm çözüme kavuşturuldu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55670)
13 Şubat 2020 Perşembe 11:40
@Misafir Kullanıcı Bu kadar vicdansız olmayın başkasının yaptığı işin üstüne yatmayın. Belediye binasının ihalesini Yücel bey yaptı, üstyapının ihalesini de Yücel bey hazırladı, genişletilen kavşakların alt yapısı Yücel bey tarafından hazırlandı. Erdal bey iki tane heykel direk hizmet ettiğini mi sanıyor, iki heykele yaptığı harcamayı ve işi kimin yaptığını söyleyin, belediye personelinin yemeğini neden kesti.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55622)
12 Şubat 2020 Çarşamba 15:43
@Misafir Kullanıcı Belediye binası temeli atıldı,kentsel dönüşüm inşaat sezonuyla temeller atılacak,imarda usulsüz yapılara son verildi,kavşaklar genişletildi devamıda yapılacak,yollar sıcak asfalt ile kaplandı kilitli taşlar döşendi,belediyede bedavaya dışardan gelip yemek yemeler iptal edildi,şehri simgeleyen anıtlar ve şelale ve yürüyüş alanı yapıldı..biraz insaf ..Başkanımıza evel Allah güvenimiz tamdır.Allah başkanın yar ve yardımcısı olsun.bingölümüze güzel hizmetler yapacağından eminiz.başarılar diliyoruz
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın