KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Italyan basını: istanbul kabusu bitti

F.Bahçe'nin AC Milan önünde uğradığı hezimete geniş yer ayıran İtalyan gazeteleri, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu kaçıdıkları geçen yılı hatırlatarak, İstanbul'daki kötü anıların üstüne bir sünger çekilmiş oldu denildi.

Italyan basını: istanbul kabusu bitti
24 KASIM 2005 PERŞEMBE 16:58
0
1882
0
AA aa
Tuttosport Gazetesi, bugünkü sayısında, “Milan, Türkiye kabusunu sildi” diye manşet atarken, alt başlıkta ise “Shevchenko zincirden boşandı. İstanbul'da Fenerbahçe'yi adeta darmadağın eden Ukraynalı yıldızdan 4 harika gol” denildi. İç sayfada ise “İstanbul'da Sheva kasırgası” başlığı kullanan Tuttosport, stattaki 42 bin Fenerbahçe taraftarının da sonuç itibarıyla Ukraynalı yıldızı alkışladıklarına işaret etti.

La Gazzetta dello Sport da konuya ilişkin haber başlığında, ”Milan'dan Türkiye'de 4-0'lık harika zafer” dedi. Shevchenko'nun maçta adeta bir kare as işlevi gördüğüne değinilen haberin spot cümlelerinde ise dün geceki maç şu sözlerle özetlendi:  “Sheva pokeri ve Milan'ın uçuşu. Ukraynalı yıldız bir kare asla İstanbul kabuslarının üstüne sünger çekti. Ukraynalı forvet 4 golle Fenerbahçe'yi adeta İstanbul'a gömerken, kırmızı-siyahlıların grupta liderliğe yükselmesini sağladı.”

Corriere dello Sport Gazetesi de gollerin kahramanı Shevchenko'yu ön plana çıkararak, “İstanbul, Sheva'ya boyun eğdi” başlığını kullandı. Haberin spot cümlelerinde ise şu ifadelere yer verildi: “İstanbul'da tam seyirlik bir maç. Ukraynalı yıldız 4 gol atarken, 3 de gol kaçırdı. Milan iyice çoştu. Bu kez rakip takımla durumu eşitlemek zorunda kalmadı.”
Bir başka haberde ise maç sırasında İtalya Cumhurbaşkanı Carlo Azeglio Ciampi'nin de resmi bir ziyaret için İstanbul'da bulunduğuna işaret edildi. 

"SHEVCHENKO GOL POKERİ YAPTI"

Fenerbahçe'nin AC Milan'a 4-0 yenildiği maçla ilgili İspanyol basını da, golleri atan Ukraynalı yıldız futbolcuya övgüler yağdırarak, “Shevchenko, gol pokeri yaparak Fenerbahçe'yi parçalıyor” diye yazdı.

Marca gazetesi, Milan'ın dün akşamki “şoförünün” Shevchenko olduğunu ve Fenerbahçe'yi “yere devirdiğini” belirtti.
“Shevchenko, 4 golle kendini daha da büyüttü” başlığını atan AS gazetesi, maçın ikinci yarısında 25 dakika içinde 3 gol atan yıldız futbolcunun takımını Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura taşıdığını kaydetti. İspanya'daki diğer gazetelerde ise El Mundo, “Shevchenko, Fenerbahçe'yi yıktı”, El Mundo Deportivo “İstanbul'da 4 kez Sheva” başlıkları attı.

REAL MADRİD'DE ISLIKLAR LUXEMBURGO'YA

Öte yandan, Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan ve 1-1 biten Real Madrid-Olimpique Lyon maçında Real Madrid Teknik Direktörü Luxemburgo aleyhine yapılan tezahüratlar bugün basında geniş yer aldı. Barcelona karşısında alınan 3-0 yenilgiden sonra Lyon karşısında alınan beraberlik ve kötü futbolun sorumlusu olarak Brezilyalı teknik adamı gösteren Realli taraftarlar, maçın sonlarına doğru Luxemburgo'yu ıslıkladı.
İspanyol gazeteleri, Real Madrid'in yeni teknik direktör arayışına başladığını ve en büyük adayın FC Juventus'tan Fabio Capello olduğunu iddia ediyorlar.

HABER7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın