KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

Itfaiye aracı devrildi!

Yangın haberi üzerine olay yerine gelen Belediye Başkan Vekili Bahri Keskin ve Başkan Yardımcısı Muhittin Bukan, karşılaştıkları durum karşısında şok yaşadılar.

Itfaiye aracı devrildi!
24 AĞUSTOS 2007 CUMA 08:17
0
2057
0
AA aa
Bingöl Belediyesi'ne ait bir itfaiye aracı, Yenimahalle'nin üst kısmındaki ‘Çamlık' alanında çıkan yangına müdahale etmeye giderken frenin boşalması ile devrildi.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 21.00 sıralarında Yenimahalle'nin üst kısmındaki çamlıkta yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine hazırlıklarını tamamlayan Bingöl Belediyesi İtfaiye Ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı ancak talihsizlik yakalarından düşmedi. Yangın mahalline farklı bir alandan giren itfaiye araçlarından biri ile müdahale gerçekleştirildi ve yangın kısa sürede söndürüldü fakat diğer araç, yamacı tırmanırken frenin boşalması yüzünden devrildi. Ölen yâda yaralananın olmadığı kazada, araçta büyük çapta maddi hazar oluştu.
Yangın haberi üzerine olay yerine gelen Belediye Başkan Vekili Bahri Keskin ve Başkan Yardımcısı Muhittin Bukan, karşılaştıkları durum karşısında şok yaşadılar.
Aracın kaldırılması için vinç getirilmesi talimatını veren Başkan Vekili Keskin, yaşananlara bir anlam veremediğini söyledi.
‘Üzerimizde bir uğursuzluk dolaşıyor' diyen Keskin; “Greyderin lastiği durduk yere top atıyor, sapa sağlam kamyon çalışmıyor, itfaiye aracı devriliyor. Bu olanlara anlam vermek çok güç. Üzerimizde bir uğursuzluk bulutu dolaşıyor. Umarım sonumuz hayrolur” ifadelerini kullandı.
Kazada ölen yâda yaralananın olmamasını sevindirici olduğunu kaydeden Keskin, yangının kısa sürede söndürüldüğünü, devrilen aracın ise vinçle İtfaiye Garajına götürüldüğünü sözlerine ekledi.





BingolOnline - Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
06.11.2026
23:55
Binlerce personel onu arıyor!
Binlerce personel onu arıyor!
Solhan'da 25 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Alzheimer hastası Cebbar Peşmen'i bulmak için yürütülen çalışmalarda 1.129 personel görev aldı. 6 dronla havadan tarama yapılırken, bugüne kadar yaklaşık 55 kilometrekarelik alan arandı. Ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı.
06.11.2026
23:53
Baraç`tan Bingöl`ün doğalgaz limitleri için tepki!
Baraç'tan Bingöl'ün doğalgaz limitleri için tepki!
Bingöl'de doğalgaz faturalarının vatandaşın bütçesini zorladığını belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, iktidar milletvekillerine tepki gösterdi. Elâzığ'da tüketim limitlerine ilişkin yapılan düzenlemeyi hatırlatan Baraç, 'Halkın sorunlarıyla ilgilenmiyorsanız Mecliste ne işiniz var?' diyerek Bingöl için de iklim koşullarına uygun düzenleme yapılmasını istedi.
06.11.2026
23:53
Bingöl`de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de polis ekiplerinin 30 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda uyuşturucu madde, silah ve kaçak ürünler ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 55 şüpheliden 27'si tutuklanırken, çok sayıda kaçak sigara ve elektronik sigara da ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın