KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mart 2026 Cuma
°C

Itfaiyeden miniklere eğitim

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine itfaiyenin çalışmaları, yangın ve ateşle oynamamaları hakkında bilgiler verildi.

Itfaiyeden miniklere eğitim
14 MART 2016 PAZARTESİ 03:57
0
1418
0
AA aa

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği itfaiyeyi tanıtma ve sevdirme bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine yangına nasıl müdahale edileceği hakkında bilgiler verildi. İtfaiye araçlarını yakından gören öğrenciler, belediye itfaiye ekipleri tarafından yangına nasıl müdahale edileceği, yangından uzak durmaları ve ateşle oynamamaları konularında bilgiler verildi.

Eğitim programından sonra Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli minik çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinden Evra Mahmutoğlu, kendi çizdiği itfaiye resmini, itfaiye personeline hediye etti.

Eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarına önem verdiklerini belirten Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürü Gıyasettin Gürsaçtı, “Ekiplerimiz tarafından küçük yavrularımıza itfaiye tanıtılarak, yangında yapmaları gerekenler hakkında bilgiler verildi. Çocuklarımız yangın konusunda bilinçlenmesi çok önemli. İtfaiyenin ne yaptığını ve nasıl çalıştığını anlayan çocuk bizim için artık gönüllü bir itfaiye erimizdir. Çünkü gördüğü yangın karşısında yapacağı ilk şey telefona sarılıp 110'na nasıl bilgi vereceği anlatıldı. Bu da bizim için çok önemlidir. Çocukların yangından uzak durması gerektiği ve ateşle oyun oynamamaları gerektiği hakkında bilgiler verildi” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın