KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Izcilerden vali'ye teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Vali'nin girişimleriyle Bağcılar Belediyesi tarafından Bingöl'e gönderilen izci kıyafetlerinin okullara dağıtılmasın ardından, izci kıyafeti alan öğrenciler, Balkanlıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Izcilerden vali`ye teşekkür
28 ŞUBAT 2009 CUMARTESİ 12:46
0
1068
0
AA aa
Şehit Mustafa Gündoğdu İlköğretim Okulu İzcileri, Dün Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etiler. Beraberinde getirdikleri hediyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu'na veren izciler, kendilerine verdiği destekten dolayı İl Valisine teşekkür ettiler.  Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bu tarz çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi. İzciliğin tüm dünyada kabul görmüş önemli bir faaliyet olduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bingöl'deki izci öğrencilerinin başka illerdeki kamplarda çalışmalarını yapmalarını sağlayabileceklerini söyledi. Geçen yılda Bingöl'den izci guruplarını İstanbul'a gönderdiklerini hatırlatan İrfan Balkanlıoğlu, bu çalışmaları bu yılda yapmayı düşündüklerini söyledi. Daha önce Kaymakam olarak görev yaptığı Bağcılarda 3 bin civarında izci olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, “Dünyanın her yerinde izciliğe çok önem veriliyor. Bizde izcilerimize destek olmak için gayret edeceğiz. Bana hoca hanım gelerek izciler için giysi talebinde bulundu. Bu talep üzerine bizlerde Bağcılar belediye başkanlığı ile görüştük. Bizi kırmayıp hem çok kaliteli hem de bolca giysi gönderdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Okulumuza 30 takım elbise verildi
 Ziyarete ilişkin bir açıklamada bulunan İzci Lideri Pınar Değirmenci,  İrfan Balkanlıoğlu'nın girişimiyle Bingöl'e yaklaşık 600 takım izci elbisesi getirildiğini söyledi. Bingöl'e getirilen tizci takımlarından 30 âdetini kendi okullarındaki öğrencilere verildiğini ifade eden Değirmenci; “Daha önce saın valimizden izciler için kıyafet talebimiz olmuştu. Sayın valimiz sağ olsunlar, bağcılar belediyesiyle görüşerek, izciler için kıyafet temin etmişlerdi. Bu kıyafetler öğrencilere dağıtıldı. Okulumuza 30 takım elbise verildi. Bizde verilen bu destekten dolayı sayın valimize teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz” dedi.

Çalışkan öğrenciler geziye çıkabilecek
İzci öğrencileri yaz aylarında Ankara veya İstanbul'a izci kampına götürmeyi düşündüklerini belirten Pınar Değirmenci, bu konuda İrfan Balkanlıoğlu'ndan yardım istedi. Bu talebi yerine getirmeye çalışacaklarını söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilerden dersleri iyi olanı kampa göndereceklerini belirterek, eğitim yılı boyunca öğrencilerin bolca ders çalışması gerektiğini söyledi.

Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın