KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Jandarmada nöbet değişimi

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ümit Yılmaz, görevini Kurmay Albay Güray Alpar'a devretti.

Jandarmada nöbet değişimi
04 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 10:24
0
4951
0
AA aa
Bingöl İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ümit Yılmaz, görevini Kurmay Albay Güray Alpar'a devretti. Nöbet değişimi nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Dün saat 10.00'da İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali Vehbi Avuç, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Yaşar, 49'ncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İshak Ceylan, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, Kaymakamlar, kurum müdürleri, askeri yetkililer ve çeşitli davetliler katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende İl Jandarma Komutanlığı görevinden Jandarma Genel Komutanlığı Personel dairesi Başkanlığı Emrine atanan Kurmay Albay Ümit Yılmaz ve İl Jandarma Komutanlığına yeni atanan Kurmay Albay Güray Alpar'ın özgeçmişleri ve atama emirleri okundu.

Törende bir konuşma yapan Kurmay Albay Ümit Yılmaz, 2 yılık görev süresi içerisinde yürüttükleri başarılı çalışmalara ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede gösterdiği gayretlere değindi. Konuşmanın akabinde İl Jandarma Komutanlığı Forsunun takdim edildiği Kurmay Albay Ümit Yılmaz'a, Tümgeneral İbrahim Yaşar tarafından hizmet anıları verildi.

Daha sonra bir konuşma yapan yeni İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Güray Alpar, Bingöl'e atanmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Konuşmasını tamamlayan Alpar, Yılmaz'dan görevi devraldı.

Devir-Teslim'in tamamlanmasını müteakip bir konuşma da Tümgeneral İbrahim Yaşar yaptı. Yaşar, her iki komutana da yeni görevlerinde başarılar diledi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından yapılan tören geçişi ile son bulan programın ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Yılmaz, davetlilerle vedalaşırken Alpar da tebrikleri kabul etti. Yılmaz'ın atama yerinin bugün belli olacağı öğrenildi.

BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın