KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Jandarmadan kaçamadılar!

Dur ihtarına uymayıp kaçan araç yakalandı. İki şüphelinin üzerinden 3 kilo esrar ve 2 bin TL sahte para çıktı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Jandarmadan kaçamadılar!
26 KASIM 2020 PERŞEMBE 17:25
2
5034
0
AA aa

Bingöl Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Bingöl'de dur ihtarına uymayarak kaçan araçtaki iki şüphelinin yakalandığı, yapılan aramada 3 kilo esrar maddesi ve 2 Bin TL'lik sahte para banknotu ele geçirildiği, şahıslardan birinin arama kaydının bulunduğu belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada; “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) unsurlarınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde “Uyuşturucu Madde Kullanmaktan, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretten, Yasadışı Ekim, Tehdit, Hırsızlık, Yalan Beyanda Bulunmak, Yalan Tanıklık ” suçlarından kaydı bulunan (1) şahıs, 25 Kasım 2020 tarihinde Bingöl İli Genç İlçesi kırsalında araç seyir halindeyken ‘'DUR'' ihtarında bulunulmuş, yapılan tüm ikazlara rağmen durmayarak 10-15 km'lik fiziki takip sonucunda kaçan araç yakalanmıştır. Yapılan üst aramasında (2) paket halinde (3) kg toz esrar ve (2.000) TL sahte para ele geçirilerek (2) şüpheli gözaltına alınmıştır. Şahıs çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.08.2026
00:23
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Mahkeme tebligatı tuzağına dikkat!
Dolandırıcılar bu kez UETS üzerinden gönderilmiş gibi görünen sahte e-postalarla vatandaşları hedef alıyor. Uzmanlar, 'Mahkemeden tebligat geldi' mesajlarıyla gönderilen bağlantılara kesinlikle tıklanmaması gerektiği konusunda uyarıyor.
10.08.2026
00:21
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
Şehit aileleri ve gazilere yeni haklar içeren teklif yasalaştı
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen kanunla, şehit aileleri ve gazilere yönelik aylık ve ek ödemelerde artış yapılacak. Düzenleme, vazife malulleri ile 15 Temmuz ve terör olaylarında yaralanan bazı kişilere yeni haklar getiriyor.
10.08.2026
00:21
Vali Çelik, Karlıova`daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Vali Çelik, Karlıova'daki eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
Karlıova'nın Yiğitler köyünde yapımı süren 8 sınıflı ilk ve ortaokul inşaatında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, eğitim yatırımlarının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
10.08.2026
00:20
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Sigaraya bir zam daha: 130 liraya çıktı
Imperial Tobacco grubundaki sigaralara yeni zam geldi. Güncellenen fiyat listesine göre bazı ürünlerin satış fiyatı 130 liraya yükselirken, zamlı tarifeler 10 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
10.08.2026
00:18
MHP Adaklı`da Antlı İle ‘Devam` Dedi
MHP Adaklı'da Antlı İle 'Devam' Dedi
MHP Adaklı İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede Mehmet Resul Antlı yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilirken, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
10.08.2026
00:16
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Bingöl Üniversitesi tercih döneminde sahaya indi
Kalium ve Miliamall AVM'lerinde kurulan tanıtım stantlarında aday öğrencilere bölüm, kampüs yaşamı ve kariyer olanakları hakkında doğrudan bilgi veriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın