KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2026 Cumartesi

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

57 kilo 255 gram esrar maddesi ile 21 bin 511 kök Hint keneviri bitkisinin ele geçirildiği operasyonlar kapsamında 4 kişi hakkında tahkikat başlatıldı.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
30 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 06:38
0
1845
1
AA aa

 Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Bingöl'ün Genç İlçesi Yayla Köyü Ürünlü ve Karaoluk mezralarında yasadışı kenevir bitkisi yetiştirmek suretiyle uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisi alındığı ve 28 Ağustos 2012 günü narkotik köpek timinin de katılımıyla bahse konu bölgelere operasyon düzenlendiği belirtildi.

İki ayrı bölgeye düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda F.S. isimli şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada 200 gram kubar esrar maddesi, M.A., A.A. VE A.A. isimli şahıslara ait arazi, ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise toplam 57 kilo 55 gram kubar esrar, 21 bin 511 kök kenevir bitkisi, 11 kilo 50 gram kenevir tohumu ele geçirildiği belirtildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda kubar esrar maddelerine ve kenevir tohumuna el konulduğu ve kenevir bitkilerinin yakılmak suretiyle yerinde imha edildiğinin vurgulandığı açıklamada, olayla ilgili 4 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kaçakçılığı ve yasadışı ekimle mücadeleye aralıksız olarak devam edildiğinin altı çizildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ismail (@Misafir_9160)
30 Ağustos 2012 Perşembe 12:19
Son yıllarda bu lanetli maddeyi tüketenlerin sayısında artış var.Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı.Son yapılan araştımaya göre kullananlarda zeka geriliğine sebep olduğu kanıtlandı.Toplumsal bir sorun haline geldi.
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın