KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mart 2026 Salı
°C

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

57 kilo 255 gram esrar maddesi ile 21 bin 511 kök Hint keneviri bitkisinin ele geçirildiği operasyonlar kapsamında 4 kişi hakkında tahkikat başlatıldı.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
30 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 06:38
0
1737
1
AA aa

 Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Bingöl'ün Genç İlçesi Yayla Köyü Ürünlü ve Karaoluk mezralarında yasadışı kenevir bitkisi yetiştirmek suretiyle uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisi alındığı ve 28 Ağustos 2012 günü narkotik köpek timinin de katılımıyla bahse konu bölgelere operasyon düzenlendiği belirtildi.

İki ayrı bölgeye düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda F.S. isimli şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada 200 gram kubar esrar maddesi, M.A., A.A. VE A.A. isimli şahıslara ait arazi, ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise toplam 57 kilo 55 gram kubar esrar, 21 bin 511 kök kenevir bitkisi, 11 kilo 50 gram kenevir tohumu ele geçirildiği belirtildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda kubar esrar maddelerine ve kenevir tohumuna el konulduğu ve kenevir bitkilerinin yakılmak suretiyle yerinde imha edildiğinin vurgulandığı açıklamada, olayla ilgili 4 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kaçakçılığı ve yasadışı ekimle mücadeleye aralıksız olarak devam edildiğinin altı çizildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ismail (@Misafir_9160)
30 Ağustos 2012 Perşembe 12:19
Son yıllarda bu lanetli maddeyi tüketenlerin sayısında artış var.Bu konuda herkes üzerine düşeni yapmalı.Son yapılan araştımaya göre kullananlarda zeka geriliğine sebep olduğu kanıtlandı.Toplumsal bir sorun haline geldi.
03.03.2026
03:37
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
03.03.2026
03:36
Bingöl`de ABD ve İsrail`in İran`a Yönelik Saldırılarına Protesto
Bingöl'de ABD ve İsrail'in İran'a Yönelik Saldırılarına Protesto
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları, Bingöl Kent Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. Programda yapılan konuşmalarda saldırılar kınanırken, İslam dünyasına birlik ve ortak duruş çağrısı yapıldı.
03.03.2026
03:34
Yeni kanun teklifi: Bedelli askerliğe zam var
Yeni kanun teklifi: Bedelli askerliğe zam var
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 19 maddelik kanun teklifini açıklarken bedelli askerliğe yüzde 25,2 zam geleceğini belirtti. Kripto Varlıklara işlem vergisi geleceğini, şans ve bahis oyunlarındaki reklamların da gider sayılmayacağını kaydeden Güler, kıymetli taşlara da yüzde 20 vergi öngörüldüğünün altını çizdi. İşte teklifin detayları…
03.03.2026
03:33
Bingöl`de park halindeki araç alev topuna döndü
Bingöl'de park halindeki araç alev topuna döndü
Bingöl'de park halindeyken alev topuna dönen otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
03.03.2026
03:32
Bilaloğlu`nda kaza! 2 yaralı
Bilaloğlu'nda kaza! 2 yaralı
Bingöl–Elâzığ karayolu Bilaloğlu (Mendo) Köyü mevkiinde kontrolden çıkan otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
03.03.2026
03:30
Umut Kervanı`ndan Genç`te Ramazan Seferberliği
Umut Kervanı'ndan Genç'te Ramazan Seferberliği
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği Genç İlçe Temsilciliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda, et, nakdi yardım ve çeşitli desteklerde bulundu. Yapılan yardımların toplam tutarı on binlerce lirayı buldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın