KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2025 Pazar
°C

Jandarma'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca, Jandarma'nın 184'üncü kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Gösteriler yapılıp tanıtım etkinleri gerçekleştirilen program renkli görüntülere sahne oldu.

Jandarma`nın 184`üncü Kuruluş Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
14 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA 20:56
1
1157
0
AA aa

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca 14 Haziran Jandarmanın 184' üncü Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında;13 Haziran 2023 Salı günü 13.00 - 17.00 saatleri arasında Bingöl Kalium AVM önünde vatandaşlara Jandarma Genel Komutanlığını tanıtıcı stand, resim sergisi, broşür ve köpek timlerince gösteri faaliyeti yapıldı.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Köpek Timlerinin gösterisi, Kriminal Kısım Amirliğinin kullanmış olduğu malzemeler ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalığını Arttırmak” maksadıyla broşür dağıtımı yapıldı

Yapılan faaliyetleri izleyen vatandaşlara Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli eşlik ederek Jandarma Genel Komutanlığının faaliyetleri hakkında bilgi verilip, faaliyet esnasında vatandaşlara “Jandarma Benim İçin Güven Demek” yazılı tişörtler hediye edildi.

Öte yandan 14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 10.00' da Bingöl Valiliği Atatürk Anıtına çelenk bırakıldıktan sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin ve beraberindekiler Bingöl Valisi Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin, Vali Kadir Ekinci'ye Jandarmanın 184.'üncü Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle çiçek ve plaket takdim etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın