KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Kadın girişimciler kongresinin çalışmaları sürüyor

25-27 Eylül 2017 tarihlerinde Bingöl'de gerçekleştirilecek '1. Bingöl Ulusal Kadın Girişimciliği Kongresi'nin Bingöl için çok önem verdiğimiz bir organizasyon olduğunu vurgulayan Ayas; “Tabi yatırımcıları Bingöl’e çekmek istiyoruz ama tek amacımız da bu değil. Ulusal bir kongre olması sebebiyle amacımız elimizden geldiğince Bingöl’ü tanıtmak.

Kadın girişimciler kongresinin çalışmaları sürüyor
08 EYLÜL 2017 CUMA 02:17
0
1925
0
AA aa

 

BİNTSO tarafından organize edilen ve Doğu-Güneydoğu Bölgesinin ilk Kadın Girişimcilik Kongresi olma özelliğini taşıyan ‘Ulusal Bingöl Kadın Girişimciler Kongresi' ile ilgili çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas; “Bingöl için çok önem verdiğimiz bir organizasyon bu. Tabi yatırımcıları Bingöl'e çekmek istiyoruz ama tek amacımız da bu değil. Ulusal bir kongre olması sebebiyle amacımız elimizden geldiğince Bingöl'ü tanıtmak. Türkiye'nin her yerinden İş Kadınları, Kadın Dernekleri temsilciler, Bürokratlar, Bakanlar gelecek. Bunlar Bingöl'ün tanıtımı için son derece önemli adımların bir geçiş noktası olacaktır” dedi.

“BİNGÖL KADINININ BAŞARILARINI ANLATMAK İSTİYORUZ”

BİNTSO Kadın Girişimciler Başkanı Feyza Başak Koç ise kadının ekonomik hayattaki etkinliğinin günden güne arttığını vurgulayarak; “Kadın günden güne ekonomik ve sosyal hayatta daha etkin roller üstlenmekte. Bizler de bir şehrin kalkınması için kadınların da elini taşın altına koyması gerektiğini düşündük. Daha doğrusu kadın elinin kalkınmaya da değmesi gerektiğini düşündük. Ulusal çapta bir kongre düzenlemenin çok zor olduğunu biliyorduk. Ki öyle olduğunu da içinde olarak anladık. Ama Bingöl için değdiğini hatta az geldiğini düşünüyoruz. Bingöl'e yatırımcı çekmek için, hiç değilse yatırımcının bakışını değiştirmeyi amaçlıyoruz. Bingöl'ü ulusal anlamda tanıtmak istiyoruz. Bingöl kadının başarılarını anlatmak istiyoruz. Bingöl'e yatırım yapıldığında bir karşılığının olacağını tüm yatırımcılara göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kongreye Kadın Bakanların yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da davet edildiği öğrenildi.

Kongreye Bintso'nun yanı sıra Valilik, Belediye, birçok kurum ve kuruluş da destek veriyor. Kongre'de hedeflenen başarıya ulaşılırsa 2018 İlkbahar'ında Uluslararası bir kongre daha düzenlenmesi BİNTSO tarafından planlanıyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın