KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Kadın Girişimcilerin Başkanlığı için seçim yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bingöl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimleri yapıldı.

Kadın Girişimcilerin Başkanlığı için seçim yapıldı
28 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 20:16
4
2514
0
AA aa

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan Bingöl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri için başkanlık seçimleri yapıldı. Seçim sonucuna göre, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Faysal Açıkbaş, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ise Feyza Başak Koç oldu.

Bingöl Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, her iki kurulun koordinatörlüğünü de Odanın yürüttüğünü belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarında gönüllük esasına dayalı olarak çalışılmaktadır. Oda olarak hem genç girişimcilerimize hem de kadın girişimcilerimize maddi ve manevi destek vermeye her zaman hazırız. Seçimlerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşma sonrasında Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlık seçimine geçildi. Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimlerine Feyza Başak Koç ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığı seçimlerine de Faysal Açıkbaş tek aday olarak girdi. Gizli oy açık tasnif usulü gerçekleştirilen seçimlerde oybirliğiyle Feyza Başak Koç Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı, Faysal Açıkbaş ise Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı oldu.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Feyza Başak Koç, icra komitesinde yer alan kadın girişimcilere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Faysal Açıkbaş, genç girişimciler olarak Bingöl adına projeler üreteceklerini ifade ederek, ticaret ve sanayi alanında kendini ispatlayan Bingöl için çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Ayas, seçim sürecinde birlik ve beraberliğin ön planda tutulması dolayısıyla Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın