KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Kadın koordinasyon merkezi kriz masası kurdu

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir yardım kampanyası başlattı.

Kadın koordinasyon merkezi kriz masası kurdu
24 EKİM 2011 PAZARTESİ 19:13
0
1535
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Van'da meydana gelen depremde mağdur olan ailelere yardım için kriz masası kurdu. ‘Benzer acılar yaşadığımız için onları en iyi biz anlarız' diyen Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir yardım kampanyası başlattı.

Van'da meydana gelen depremle gönüllerde oluşan sarsıntıya ve acılara merhem olmak isteyen tüm bin gönüllü Bingöl halkını kampanyaya destek olmaya davet eden Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri, kampanya yardımcı olmak isteyen vatandaşların ikinci el battaniye ve kışlık giyim malzemesi başta olmak üzere bebek bezi, mama, ped gibi ihtiyaç malzemelerinin toplandığı belirtildi.

Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri yaptıkları açıklamada şu ifadeler yer verdiler: “
Bingöl Belediyesi'ne ait bir araç mahalle aralarında olaşarak duyuru yapacak ve verilen yardımları alacak. Dörtyol saat kulesi önünde stant kurularak ve yardım vermek isteyenlerin yardımları toplanacak. Bizi bu hayırda yalnız bırakmayan tüm Bingöllü halkımıza teşekkür ederiz”

Kadın Koordinasyon Merkezi'nin başlattığı kampanyaya yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarını Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'ne veya 05342069924-05058379443 nolu telefonlara ulaşıp gerekli bilgiyi alarak yardım yapabilecekleri vurgulandı.

Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından başlatılan yardımların Bingöl Valiliği Kızılay deposuna teslim edilerek gönderileceği kaydedildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın