KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Kadın koordinasyon merkezi kriz masası kurdu

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir yardım kampanyası başlattı.

Kadın koordinasyon merkezi kriz masası kurdu
24 EKİM 2011 PAZARTESİ 19:13
0
2173
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Van'da meydana gelen depremde mağdur olan ailelere yardım için kriz masası kurdu. ‘Benzer acılar yaşadığımız için onları en iyi biz anlarız' diyen Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir yardım kampanyası başlattı.

Van'da meydana gelen depremle gönüllerde oluşan sarsıntıya ve acılara merhem olmak isteyen tüm bin gönüllü Bingöl halkını kampanyaya destek olmaya davet eden Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri, kampanya yardımcı olmak isteyen vatandaşların ikinci el battaniye ve kışlık giyim malzemesi başta olmak üzere bebek bezi, mama, ped gibi ihtiyaç malzemelerinin toplandığı belirtildi.

Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri yaptıkları açıklamada şu ifadeler yer verdiler: “
Bingöl Belediyesi'ne ait bir araç mahalle aralarında olaşarak duyuru yapacak ve verilen yardımları alacak. Dörtyol saat kulesi önünde stant kurularak ve yardım vermek isteyenlerin yardımları toplanacak. Bizi bu hayırda yalnız bırakmayan tüm Bingöllü halkımıza teşekkür ederiz”

Kadın Koordinasyon Merkezi'nin başlattığı kampanyaya yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarını Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'ne veya 05342069924-05058379443 nolu telefonlara ulaşıp gerekli bilgiyi alarak yardım yapabilecekleri vurgulandı.

Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından başlatılan yardımların Bingöl Valiliği Kızılay deposuna teslim edilerek gönderileceği kaydedildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın