KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Kadın koordinasyon merkezi'nden demremzede ailelere giyim yardımı

Bingöl Valiliği ve hayırsever Bingöllüler tarafından tahsis edilen evlerde kalan Van'lı depremzedelere Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından giyim yardımı yapıldı.

Kadın koordinasyon merkezi`nden demremzede ailelere giyim yardımı
06 ARALIK 2011 SALI 23:32
0
1952
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan sevgi mağazası ‘Bu şehrin bir kalbi var' solganı ile yardımlarına devam ediyor. Bingöl Belediyesi ve Bingöllü hayırsever vatandaşların katkıları ile oluşan giyim mağazasında bugüne kadar 150 yetim çocuk ile sevgi evlerinde kalan 45 çocuğa giyim yardımı yapıldı.

Van'da meydana gelen depremin ardından yaralarını sarmaya çalışan ve Bingöl Valiliği ve hayırsever Bingöllüler tarafından tahsis edilen evlerde misafir edilen depremzede vatandaşlara Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından giyim yardımı yapıldı.

Konu hakkında Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar 800 kişiye giyim yardımının yapıldığı belirtilerek, “2011 yıllında Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından 150 yetim çocuk, Sevgi Evleri'nde kalan 45 çocuk ile toplamda 800 kişi giydirilmiş olup en son Van'lı depremzedelere sevgi mağazasında giyim yardımı yapılmıştır.Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından yürütülen çalışmalarda bizim yanımızda olan ve bize destek veren bütün kurumlarımıza,esnaflarımıza,sivil toplum örgütlerine ve hayırsever vatandaşlarımıza Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri adına sonsuz teşekkür eder bundan sonraki faaliyetlerimizde de siz değerli yardımseverleri yanımızda görmek isteriz” denildi.

Açıklamada, “23 Ekim 2011'de Van'ın Tabanlı Köyü merkez üssünde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki deprem de Belediye Kadın Koordinasyon Merkezimiz tarafından yürütülen ‘Benzer acılar yaşadığımız için onları en iyi biz anlarız' yardım kampanyası çerçevesinde yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllüleri adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın