KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Kadına şiddet çalıştayı düzenlendi

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi.

Kadına şiddet çalıştayı düzenlendi
20 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA 19:53
0
1661
0
AA aa

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Bingöl Üniversitesi VİP yemek salonunda iki gün sürecek olan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştayın kentte kadına şiddetin önlenmesi konusunda izlenecek yolun belirlenmesi için önemli olduğunu dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, kadına şiddetin toplumun kanayan yarası olduğunu dile getirdi.

“RAPOR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Kadına şiddetin önlenmesi için konunun detaylı bir şekilde inceleneceğini ifade eden Çakan; "Bu çalıştayımız için kurumlarımızdan görevlendirilen arkadaşlarımızla iki gün burada çalışmalar yapılacak. Kadına şiddet ve bununla mücadele konusu detaylı masaya yatırılacak. Öncelikle şiddetin olmadığı bir dünya diliyoruz. Son yıllarda kadına yönelik şiddet toplumun kanayan bir yarası haline geldi. Bizler bu sorunu ortadan kaldırmak için her zaman taşın altına elimizi koymaktan geri durmayacağız. Şiddetin sona ermesi için yapabileceğimiz neler varsa onları konuşacak ve bunu rapor haline getireceğiz. Her kurum yetkilisinin kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda en iyi çalışmayı yapacağına inanıyorum” diye konuştu.

Çalıştaya, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan Varan ve kurum temsilcileri katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın