KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Kadınlar gününde unutulmadılar!

Vali Kadir Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Şehit ve Gazi Aileleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Kadınlar gününde unutulmadılar!
08 MART 2019 CUMA 19:59
2
2075
0
AA aa

Özel bir işletmede gerçekleşen programa Vali Kadir Ekinci eşi Tuba Ekinci'nin yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Emin Çakan ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Yemek öncesinde şehit ve gazi aileleri ile tek tek ilgilenen Ekinci çifti, aileler ile son derece samimi bir ortamda sohbet etti ve sorunlarını, taleplerini dinledi.

Daha sonra şehit ve gazilerin ailelerine hitaben yaptığı konuşmada Vali Ekinci şunları söyledi:

“Bağlı olduğumuz inanç çerçevesinde kadınlarımız, bizlerin anaları, bacıları, eşleri ve evlatlarıdır. Dolayısıyla başımızın üstünde yerleri vardır. Kadınlarımıza olan sevgimiz ve saygımız sadece 8 Mart ile sınırlı değildir. Hamdolsun yüce dinimiz İslam bizlere, kadınlarımızın her gün kadr-ü kıymetini bilmeyi öğretmiştir. Hele mevzu şehit anneleri ve eşleri olunca konu daha bir hassaslaşıyor. Onların emirleri her zaman başımızın üstünedir. Bizleri şehit ve gazi aileleri ile bir araya getirdikleri için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ve eşim değerli Hanımefendi'ye de teşekkür ediyorum. Kadınlarımıza, binlerce yıllık örf ve adetlerimizi, geleneklerimizi ve inançlarımızı bugüne taşıdıkları, çocuklarımızı bu kültür ile büyüttükleri ve ailelerde inançlarımızı diri tuttukları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Hanımlarımız mutlu ise aile mutludur, aile mutlu ise toplum mutludur diyoruz. Bu devletin tek bir amacı vardır: toplumun refah, huzur ve mutluluk içinde yaşamasıdır. Bunu sağlamanın yegane yolu da hanımlarımızın mutluluğudur. İnşallah Bingöl'de bugüne kadar yapılan yatırımların ötesinde bundan sonra hanım kardeşlerimizi önceleyen yatırımlara ağırlık vereceğiz. Onların istihdamına yönelik projeler çalışacağız. Sizlerden isteğimiz, bugüne kadar gösterdiğiniz milli birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi ilelebet devam ettirmektir. Duamız, gayretimiz ve ümidimiz insanımızın huzurlu ve güvenli yarınları içindir. İnşallah Hanımefendi ile birlikte şehit ve gazi ailelerine yönelik hane ziyaretlerimiz devam edecektir. Bingöl Valiliğinin kapısı şehit ailelerine her daim açıktır. Randevu gibi bir usulümüz yoktur. Sizler yüreğimizde hissettiğimiz emanetimizsiniz, başımızın tacısınız. Amacımız şehit ailelerinin sorunlarını asgariye indirmektir. Bir kardeşiniz olarak daima dertlerinizle dertlenmeye hazır olduğumuzu bilin. Bu vesileyle tekrar şehitlerimize Allah'tan mağfiret diliyorum, mekanları cennet olsun, sizlere de sabırlar versin. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hanımlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
20:46
Bingöl Basın Konseyi`nden TSO`ya iade-i ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden TSO'ya iade-i ziyaret
Kent ekonomisinin sürdürülebilirliği, yatırım ortamı ve basın–kurum iş birliğinin irdelendiği ziyarette, Bingöl'ün ekonomik gelişimi ve basınla kurulacak stratejik iş birlikleri masaya yatırıldı.
26.12.2025
20:30
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
Gripte Antibiyotik Uyarısı!
'Yüzde 90'ı virüs kaynaklı' diyen Uzm. Dr. Hasan Elmas, gribal enfeksiyonlarda gereksiz antibiyotik kullanımının fayda sağlamadığını, aksine direnç ve hastane yatış riskini artırdığını vurguladı.
26.12.2025
15:38
12Bingölspor`a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
12Bingölspor'a Disiplin Değil, Masa Başı Kıyımı
Seyircisiz maç, başkana 150 gün hak mahrumiyeti ve para cezaları sonrası 12Bingölspor isyan etti. PFDK'nın kararları, 12Bingölspor cephesinde 'adil rekabet değil, masa başı cezalandırma' olarak yorumlandı. Kulüp, savunma hakkı yok sayılarak ağır ve orantısız cezalar verildiğini vurguladı.
26.12.2025
15:03
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
Üniversitelerde üç ay yaz tatili kalkıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, lisans eğitimi için planlanan uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesini öngören uygulamada ders ve krediler korunurken, üçüncü dönem için yaz tatilinin kısaltılması planlanıyor. Alınan kararlar üniversiteler eylülde başlayıp temmuzda kapanacak.
26.12.2025
14:54
`Çifte zam` geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
'Çifte zam' geliyor! 30 gün içinde ödenmeyen yandı
Prim borçlanmasını 2026'ya bırakanlar için fatura oldukça ağır olacak. Asgari ücrete gelen yüzde 27'lik aynı zamanda SGK'ya bağlı kalemleri de etkiliyor. Prim borçlanmasına gelen zam ile beraber prime esas günlük kazanç üzerinden uygulanan oran yüzde 32'den yüzde 45'e çıkarıldı.
26.12.2025
14:46
Bingöl`de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bingöl'de Jandarmadan Suç ve Kaçakçılığa Geçit Yok
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın