KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Kadınlara 'evlilik ve aile hayatı' semineri

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Evlilik Öncesi Eğitim Programı (EÖEP) kapsamında kadınlara “Evlilik ve Aile Hayatı/Sadece İkimiz” konulu seminer verildi.

Kadınlara `evlilik ve aile hayatı` semineri
30 MART 2017 PERŞEMBE 22:43
0
1484
0
AA aa

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli ASDEP, Tüketici Ekonomisti ve Sosyal Çalışmacı görevlileri tarafından Evlilik Öncesi Eğitim Programı (EÖEP) kapsamında Aile Destek Merkezi'nde 27 kursiyere “Evlilik ve Aile Hayatı/Sadece İkimiz” konulu seminer verildi.

Seminerde, birbirine vakit ayırmak neler kazandırır, ya bireysel bağımsızlık, sihirli reçete, peki ya çocuklar, ortak ilgi alanları keşfetmek, evlilik aynı zamanda arkadaşlıktır, eşinizle beraber yapabileceğiniz ne kadar çok şey var gibi konulara değinildi.

Seminer sonunda kursiyerlerden gelen sorular açık ve anlaşılır bir şekilde cevaplandırılarak ve uygulamanın pratik yöntemlerine değinilerek seminerin daha verimli olması hedeflendi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın