KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Ocak 2026 Perşembe
°C

Kadınlarımız aile müessesinin temel taşıdır

Vali Güvençer: “Her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek‚ kadın erkek herkesin ortak sorumluluğudur.”

Kadınlarımız aile müessesinin temel taşıdır
08 MART 2013 CUMA 05:54
0
1339
1
AA aa

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, kadının milli değerlerin koruyucusu olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, geliştirilen yasal düzenlemelerle kadınların mevcut sıkıntılarının daha da azaltılacağını vurguladı.

Güvençer, mesajında şu ifade ve görüşlere yer verdi: “Aile müessesinin temel taşı‚ milli değerlerimizin temsilcisi‚ taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın‚ yaşamın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak‚ her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek‚ kadın erkek herkesin ortak sorumluluğudur. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde, geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. Ülkemizde kadınlarımızın sosyal yaşamda hak ettikleri yere gelmesi için önemli adımlar atılmaktadır. Yenilenen ve geliştirilen yasal düzenlemeler uygulamaya konuldukça kadınlarımızın mevcut sıkıntıları daha da azalacaktır.8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tüm dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik, özgürlük, daha huzurlu ve insan onuruna yakışır kaliteli yaşam, özlem ve isteklerini dile getirdikleri ve elde ettikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni eder; bu vesile ile tüm dünya kadınlarının "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü" kutlar, saygılar sunarım.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
talha hamdeder (@Misafir_12490)
09 Mart 2013 Cumartesi 01:17
EŞİ TÜRBAN TAKIYOR DİYE KENDİSİNE YAKIŞMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN EŞİNE ZULMEDENLER VAR HALA...ÖYLE Kİ GÖREVİNE ENGEL OLUYOR DİYE DAYAK ATIYOR KADINA...ZAVALLI KADIN TAM 6 AY YATAKTAN ÇIKMIYOR...YÜZÜNÜ DUVARA DÖNÜYOR HİÇ KONUŞMUYOR....EŞİ OLACAK ADAMDAN TİKSİNİYOR NEFRET EDİYOR...HERKES ADAMI HAKLI GÖRÜYOR KADINI KAFAYI YEDİ DİYE SUÇLUYOR...ADAM DA HER YERDE BU HİKAYEYİ ANLATIYOR...İÇKİ MASALARINDA SOLCU BAŞKANLARLA KADEH TOKUŞTURURKEN HANIMINDAN DERT YANANLAR VAR.YAZIK ÇOK YAZIK DOĞRUSU...BÖYLELERİNİ KINIYORUZ.SAYIN VALİMİZ NE GÜZEL İFADE ETMİŞ.
31.12.2025
15:53
Uzunyayla`ya Üç Dalda Ödül
Uzunyayla'ya Üç Dalda Ödül
Bingöl merkezli üretim gücüyle Türkiye ve Avrupa pazarında adından söz ettiren Uzunyayla Tuğla, 'Bingöl'ün Değerleri Ödül Töreni'nde ihracat, yeşil dönüşüm ve vefa kategorilerinde üç ayrı ödüle layık görüldü.
31.12.2025
15:25
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Bingöl Şehir Stadyumu Yenileniyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Şehir Stadyumu'nun yenilenmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çalışma başlatıldığını, proje tamamlandığında kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.
31.12.2025
14:55
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl–Diyarbakır Karayolu Tır Trafiğine Kapatıldı
Bingöl'de etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl–Diyarbakır karayolunun belirli kesimleri ile Genç–Yenisu il yolu araç trafiğine kapatıldı.
31.12.2025
14:17
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Firince-İskender Demircioğlu MTAL Açıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açılan Firince-İskender Demircioğlu Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bingöl'de mesleki eğitime yeni bir güç kazandırdı.
31.12.2025
13:55
Bingöl`ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün Değerleri Ödüllerle Buluştu
Bingöl'ün ekonomik ve sosyal hafızasına yön veren isimler, Bingöl TSO tarafından düzenlenen 'Bingöl'ün Değerleri' ödül töreninde onurlandırıldı.
31.12.2025
13:13
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise  sefasını sürdü
Karlıova buz tuttu: Yetişkinler cefasını, çocuklar ise sefasını sürdü
Adını karlı ovadan alan ve kışın büyük bir kısmını kar altında geçiren Bingöl'ün Karlıova İlçesi, eksi 22 dereceleri gördü. İlçe buz tutarken yetişkinler cefasını çekti, çocuklar ise ara sokaklarda kayarak sefasını sürdü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın