KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Kadirli'den genç'e gönül köprüsü

Kimse Yok Mu Derneği ve Genç Cemre-Der kardeş şehir projesi kapsamında Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nden Bingöl’ün Genç İlçesine gelen iş adamları Kurban Bayramı'nda 250 aileye kurban eti dağıttı.

Kadirli`den genç`e gönül köprüsü
30 EKİM 2012 SALI 09:21
0
3562
0
AA aa

Kimse Yok Mu Derneği'nin Genç İlçesi'ndeki organizasyonuna, Osmaniye Kadirli'den gelen İşadamları, Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Genç İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Apagün, Genç Cemre-Der Başkanı Orhan Aydemir, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'in davetlisi olarak bir araya gelen gönüllüler, sabahın erken saatlerinden itibaren yardıma muhtaç ailelerin kapılarını çaldılar.

Kesimhaneden alınan etler, öncelikle gönüllülerin araçlarına aktarıldı, ardından da gönüllülere dağıtılan listelere göre kurban etleri adreslere ulaştırıldı. Gittikleri adreslerde kapıları çalan Kimse Yok Mu Derneği ve Genç Cemre-Der Derneği üyeleri, büyük bir mutlulukla karşılandı. Karşılarında koli içinde kurban etleri ile gönüllüleri gören mağdur aileler, büyük bir sevinç yaşadı. Kurban etinin dağıtılması esnasında duygusal anlar da yaşandı.

Gönüllüler, hayatlarında ilk defa böyle anlamlı bir bayram geçirdiklerini belirtti ve Kadirli'den gelen kardeşleriyle güzel dostluklar kurduklarını söylediler.

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç tarafından karşılanan İşadamları Genç Belediyesi tarafından verilen yemekte bir araya geldi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Ariç, bu gönüllülük esasına dayanan yardımlaşma ve kaynaşmaları önemsediğini belirterek, herkesi kucakladığını söyledi.

Kucaklaşmanın ve yardımlaşmanın örneğini sergileyen Genç Cemre-Der Üyelerine ve Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür eden Başkan Ariç, “Kadirli ilçesinden kalkıl buralara kadar gelip bu yardımları, ziyaretleri yapmanın çok önemli olduğunu kaydetti. Çoluk çocuğunu bırakarak buralara gelip bayramı geçiren ve yardım yapmak, et dağıtmak, kurban heyecanını yaşatmak onlar kadar bizler de memnun oluyor ve huzuru yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
24.06.2026
18:37
Vedat Karabulut`u Arama Çalışmaları 11`inci Gününde
Vedat Karabulut'u Arama Çalışmaları 11'inci Gününde
Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki genç için bekleyiş sürüyor. Ekipler hem su üstünde hem de su altında arama faaliyetlerini sürdürürken, bölgede dron destekli taramalar da gerçekleştiriliyor.
24.06.2026
18:36
Hafızlık finalinde Bingöl`ü o temsil edecek
Hafızlık finalinde Bingöl'ü o temsil edecek
Bingöl Müftülüğü Selahattin Eyyubi Hafızlık Proje Okulu Kur'an Kursu Öğreticisi Ali Yalçın, 'Hafızlık Yarışması' bölge finalinde birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın