KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ekim 2025 Cuma
°C

Kalaşnikof 3 bin tl'ye alınmış

Malatya'da 2 Bingöllü aile arasındaki 3 kişini öldürüldüğü kan davası cinayetinde kullanılan kalaşnikof silahın 3 bin TL'ye satın alındığı ortaya çıktı.

Kalaşnikof 3 bin tl`ye alınmış
01 ARALIK 2010 ÇARŞAMBA 09:19
0
3442
0
AA aa

Malatya merkez Yeşiltepe Koşu Mahallesi'nde Bingöllü olan Özgür ailesi ile Keskin ailesi arasındaki kan davasından dolayı 25 Kasım 2010 günü, kan davası nedeniyle meydana gelen kalaşnikoflu silahlı saldırıda Rabia Keskin (48) ve Burhan Keskin (48) ve Serdar Keskin (21) öldürülmüş, 4 kişi ise yaralanmıştı. 

Olaydan sonra Hüseyin Ö, Selahattin Ö. ve Akif Ö. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.
Olayı gerçekleştiren saldırganlardan Hüseyin Ö.'nün cinayet gecesi yakalanması için emniyetin tüm şubelerinin verdiği destek ile yaklaşık 50 ayrı polis ekibinin görev yaptığı ve zanlının Şahnahan Kasabası'ndan Özal Köyü'ne giden toprak yolda giderken yakalandığı, toprağa gömdüğü kalaşnikof silahın ise yeri göstermesi sonucu çıkartıldığı öğrenildi.

Olayda kullanılan kalaşnikof silahın Hüseyin Ö. tarafından Elazığ'da yakın akrabası olan Gülhasan E.'den 3 bin TL para verilerek satın alındığı tespit edildi. Eskişehir'de olduğu tespit edilen Gülhasan E.'nin Malatya Emniyeti'nin Eskişehir Emniyeti ile kurduğu koordinasyon sonucunda bu ilde yakalandığı öğrenildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.10.2025
17:14
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı`ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı'ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı'ya sert çıktı: 'Devletin itibarı, hiç kimsenin siyasi şovuna malzeme edilemez.'
31.10.2025
16:14
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Bingöl'de yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki Berra Kızılboğa, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberi sonrası okul arkadaşları ve aileler tedbirsizliğe isyan için yolu trafiğe kapattı!
31.10.2025
15:48
Prof. Dr. Aksoy;
Prof. Dr. Aksoy; 'Bingöl'de risk devam ediyor'
Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aksoy; 'Doğu Anadolu Fay zonunun Palu-Bingöl arasında kalan bölümü ve Kuzey Anadolu Fay zonunun Yedisu segmenti diye isimlendirilen Erzincan-Yedisu arasındaki bölümü risk olarak devam ediyor. Onun dışındaki fayları, normal olarak karşılamak lazım' dedi.
31.10.2025
15:47
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Bingöl dahil 19 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sahte kripto yatırım sitesi kurarak 200'den fazla kişiyi 100 milyon lira dolandıran çete lideri ve 38 örgüt üyesi gözaltına alındı.
31.10.2025
15:46
Bingöl`de jandarma ekipleri okulun bakım ve onarımını yaptı
Bingöl'de jandarma ekipleri okulun bakım ve onarımını yaptı
Öğrencilerin daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitim alması hedeflenen çalışma, köy halkı ve öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.
31.10.2025
15:44
Elektrik faturalarında yeni düzenleme
Elektrik faturalarında yeni düzenleme
Yıllık elektrik tüketimi 4 bin kilovat saati aşan aboneler, devletin elektrik desteğinden faydalanamayacak. Karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın