KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Kalaşnikofla 5 kişiyi katlettikten sonra eşini aramış!..


      TRABZON'un Çaykara İlçesi'ne bağlı Ulucami Köyü'nde kayınpederi, ikiz kayınbiraderleri, baldızı ve olayla ilgisi olmayan yolda karşılaştığı bir çobanı Kalaşnikof silahla öldürdükten sonra kaçan sabıkalı Eyüp Terzi'nin, Bursa'da bir yakınının yanına bıraktığı eşi Sakine'ye arayarak,

Kalaşnikofla 5 kişiyi katlettikten sonra eşini aramış!..
13 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ 01:00
0
1439
0
AA aa
“Baban oğlumun, ben de onların canını aldım'' dediği belirlendi. Çete üyeliği ve gasptan sabıkalı Eyüp Terzi'nin, Manisa'da 20 gün önce oğlunu trafik kazasında kaybedince bunalıma girdiği, katliamı da kayınpederinin eşi Sakine'yi sürekli Trabzon'a çağırması nedeniyle işlemiş olabileceği ileri sürüldü.
      Çaykara'nın Ulucami Köyü Kaban Mahallesi'nde dün sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen olayda Eyüp Terzi, kapıyı kırarak girdiği evde kayınpederi 55 yaşındaki Muzaffer Gargar ile kızı 26 yaşındaki Yeter ve ikiz oğulları 12 yaşındaki Murat ve Metin ile kaçarken karşılaştığı çoban 35 yaşındaki Ali Güven'i Kalaşnikof silahla öldürdükten sonra kaçtı. İki ayrı ‘gasp' ve ‘organize suç örgütü üyesi olmak' suçlarından çarptırıldığı 40 yıl hapis cezasının sadece 6.5 yılını yatıp çıkan Eyüp Terzi'nin gerçekleştirdiği katliamın ardından operasyon başlatan jandarma, kaçarken kullandığı Mercedes marka aracı terkedilmiş buldu. Evde yapılan incelemede ise 26 boş kovan bulunurken, evin tabanının delik deşik edildiği görüldü.
      Bu arada, köyün yaylasında çobanlık yapan Ali Güven'in, halasının taze yoğurt istemesi nedeniyle gece geç saatlerde yayladan köye geldiği, yoğurdu bıraktıktan sonra da sabah erkenden yayladaki sürüsünün başına gitmek için yola çıktığı belirlendi. Kurşun yarası aldıktan sonra 30 metre uzaklıktaki bir eve kadar sürünen ve aşırı kan kaybeden Ali Güven, kapıyı çaldıktan sonra kendinden geçti, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
     
     EŞİNİ ZORLA GÖTÜRDÜ

      Gerçekleştirdiği katliamın ardından kaçan Eyüp Terzi'yi her yerde arayan güvenlik güçleri, bir yandan da olayın nedenini ortaya çıkarmak için tüm ipuçlarını değerlendiriyor.
      İstanbul'da birçok suça karışan Eyüp Terzi ‘gasp', ‘organize suç örgütü üyesi olmak', ‘mühür kırarak inşaat devam ettirmek' suçlarından cezaevine girdi. Yaklaşık 40 yıl ceza alan Eyüp Terzi, cezaevinde de rahat durmadı, ‘infaz koruma memurunu rehin almak', ‘başka koğuşlara esrar göndermek' suçlarından da yargılandı. 6.5 yıl hapiste kaldıktan sonra yaklaşık 6 ay önce tahliye olan Eyüp Terzi, kendisi cezaevindeyken Çaykara'nın Ulucami Köyü'ndeki babasının yanında kalan eşi Sakine Terzi ve 3 çocuğunu almak için köye döndü. İddiaya göre, kayınpederi Muzaffer Gargar, cezaevinden çıkan damadına ters davrandı ve “Tehlikeli bir hayat yaşıyorsun. Kızım ve torunlarım senin yanında güvende değil. Huzurları yok. Sen istediğin yere git ama onları burada bırak. Burada huzur içinde yaşıyorlar'' dedi. Eyüp Terzi, kayınpederinin karşı çıkmasına rağmen eşi ve çocuklarını İstanbul'a götürdü.
      Ancak kısa süre sonra iddiaya göre Eyüp Terzi ile eşi Sakine arasında geçimsizlik başladı. Kayınpeder Muzaffer Gargar, kızı Sakine'yi sık sık arayıp çocuklarını da alıp yanina gelmesini iskedi. Buna sinirlenen Eyüp Terzi'nin, telefonda da Muzaffer Gargar ile birçok kez tartıştı ve onu, tehdit ederek, eşinin aklını karıştırmakla suçladı. Eyüp Terzi, baldızı Yeter Esma Gargar'ı da telefonla görüştüğü ablasının aklını çelmeye çalışmakla suçladı. Bir ara ailesiyle köye dönmeyi de düşünen Eyüp Terzi, eşinin ailesinin baskısı ve “Senin gibi bir damadı köyde istemiyoruz'' sözleri nedeniyle bunu gerçekleştiremedi.
     
     20 GÜN ÖNCE ÇOCUĞU ÖLDÜ

      Eyüp Terzi, eşi Sakine'yi İstanbul'da da yakınları rahat bırakmayınca bir başka yere taşınmayı planladı. Köye dönemeyen, eşinin sürekli rahatsız edilmesinden bunalan Eyüp Terzi, bir arkadaşının çağrısıyla Manisa'ya taşındı.
      Eyüp Terzi'yi iyice bunalıma sürükleyen olay ise 20 gün önce oğlunun Manisa'da bir trafik kazasında ölmesi olarak gösterildi. Çocuğunun Manisa'da ölmesi nedeniyle kayınpederini suçlayan Eyüp Terzi'nin, köydeki yakınlarına, “Bizi köyde istemediler. Sürekli rahatsız ettiler. Onların yüzünden buralara sürgün olarak geldik. Çocuklarım perişan oldu'' dedi.
     
     EŞİNİ BURSA'DA BIRAKTI

      Oğlunun trafik kazasında ölmesi ve yaşadığı tüm olumsuzluklardan kayınpederi Muzaffer Gargar ile ailesini suçlayan Eyüp Terzi'nin, katliam yapmak üzere Trabzon'a giderken eşi Sakine'yi de Manisa'dan Bursa'ya getirerek bir yakının yanına bıraktığı ortaya çıktı.
      Cumartesi günü 5 kişiyi öldüren Eyüp Terzi'nin, Bursa'daki eşi Sakine Terzi'yi telefonla arayarak, “Baban oğlumun canını aldı, ben de onların canını aldım'' dediği ileri sürüldü.
      Eyüp Terzi'nin, kendisi cezaevindeyken kayınpederinin yanında kalan eşi Sakine'nin başka erkeklerle ilişkiye girdiği ve katliamı bu nedenle yaptığı ididaları da güvenlik birimlerince değerlendiriliyor. Eyüp Terzi'nin, böyle bir durumda eşi Sakine'yi de öldürebileceği, ancak bunu yapmadığı dikkate alınarak bu ihtimalin zayıf olduğu belirtiliyor.
     
     ARAMALAR SÜRÜYOR

      Eyüp Terzi ve olayda kendisine yardım ettiği iddia edilen Mustafa Terzioğlu'nun aranmasına ise devam ediliyor.
      Bölgedeki tüm yollarda jandarma kontrollerini sıklaştırırkan, Eyüp Terzi'nin yurtdışına kaçma olasılığı üzerine de kıyı şeridi ve sınır kapılarında önlem alındı.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın