KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Kaldırımlara çöp kutuları yerleştirildi

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın talimatıyla, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce kentin ana arterleri ve yaya trafiğinin yoğun olduğu sokaklara sabit çöp kovaları monte edildi.

Kaldırımlara çöp kutuları yerleştirildi
25 HAZİRAN 2019 SALI 20:38
3
1720
3
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, ‘Daha temiz bir Bingöl' kampanyası çerçevesinde kent merkezi ile nüfusun yoğun olduğu mahallelerdeki ana caddelere 50 yeni çöp kovası kurulduğu belirtildi.

Açıklamada, “Şehir merkezinde Genç, İnönü, Kültür Caddeleri ile Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Gündoğdu, Karşıyaka Mahallesi gibi yaya trafiğinin yoğun olduğu muhtelif cadde ve sokaklara 50 yeni çöp kovası monte edildi. Belli aralıklarla yerleştirilen modern çöp kutuları, şehrimizin estetik yapısına güzel bir görünüm kazandırmanın yanı sıra caddelerin temizliğine de ayrı bir önem kattı” denildi.

Duyarlılık çağrısı

Temizlik çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü belirtilen açıklamada, vatandaşlara çevre bilinci çağrısı yapıldı.

‘Temiz çevre, bilinçli toplum' düsturuyla yürütülen çalışmalara vatandaşların da destek vermesi gerektiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan ekiplerimiz, il genelinde düzenli bir şekilde temizlik işlerini yürütüyor. İlimizi daha temiz, daha yaşanılabilir bir il haline getirmek amacıyla yürüttüğümüz temizlik çalışmalarına vatandaşlarımızın da destek vermeli. Özellikle çöp dökme saatlerine riayet etmelidir. Bu husus ilimizin genel temizliği konusunda son derece önemlidir. Kararlıkla sürdürdüğümüz çalışmalara verilecek destek, ‘Temiz bir Bingöl' hedefine bir adım daha yaklaşmamızı sağlayacaktır. Çevreye karşı duyarlı olan vatandaşlarımız, çöp saatlerine uymayan veya bilinçsizce çevreye zarar veren bireyleri uyarmalıdır.  Unutulmamalıdır ki Çevreye karşı duyarlı olan her birey, yarının geleceği çocuklarımıza daha temiz bir Bingöl bırakmak için çaba sarf eden bireydir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45916)
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:03
Teşekkür ederiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45864)
25 Haziran 2019 Salı 23:01
Güzel oldu tebrikler çok daha güzel hizmetlerinizi bekliyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45910)
26 Haziran 2019 Çarşamba 12:53
@Misafir Kullanıcı herşey güzel olacak :))
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın