KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Kanarya olimpiyat'ta!

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, İstanbul BŞB ile karşılaşıyor!

Kanarya olimpiyat`ta!
27 KASIM 2010 CUMARTESİ 13:39
0
2256
0
AA aa

Spor Toto Süper Lig'de rakip sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ligdeki son maçında Bucaspor'u kendi sahasında 5-2 gibi farklı bir skorla yenen sarı-lacivertliler, ligin flaş ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da mağlup ederek, haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

İSTANBUL'DA HENÜZ YENİLMEDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon İstanbul'da yaptığı lig maçlarında yenilmedi.

İstanbul'da 8 lig maçına çıkan sarı-lacivertliler, 6 maçı farklı skorla kazanırken, sadece ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile berabere kaldı.

İstanbul'daki 8 maçta rakip filelere toplam 27 gol gönderen Fenerbahçe, İstanbul dışında yaptığı 5 lig maçında 8 gol atabildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

7. RANDEVU
Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de 7. kez karşılaşacak.

İki takım arasında geride kalan 6 maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3, Fenerbahçe 2 galibiyet alırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 3 lig maçını da İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı.

Lig maçlarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor 8, Fenerbahçe ise 6 gol attı.

İSTANBUL BŞB - FENERBAHÇE

STAT: Olimpiyat
SAAT: 19:00 (Lig TV)
HAKEMLER: Halis Özkahya, Erdinç Sezertam, Serkan Akarca, İlker Meral

İSTANBUL BŞB: Hasagic, Cihan, Mahmut, Serhat Akyüz, Ekrem, Holmen, Efe, Gökhan Süzen, İbrahim Akın, Herve Tum, Tevfik
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

FENERBAHÇE: Volkan, Caner, Yobo, Bekir, Gökhan Gönül, Gökay, M.Topuz, Stoch, Alex, Dia, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın