KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Kandırıldım

Son günlerde adından karşılıksız çek verdiği iddialarıyla haberler çıkan İbrahim Tatlıses, avukatı Hayati Şahin'le birlikte şirket ofisinde yaptığı basın toplantısında 2 trilyon 900 milyar liraya anlaştığı işin zamanında teslim edilmediği gibi birinci sınıf malzeme yerine üçüncü dördüncü sınıf malzseme kullanıldığı için paranın kalanını ödemediği ve konuyu Kuşadası Asliye Hukuk Mahkemesi'ne intikal ettirdiğini açıkladı

Kandırıldım
01 EYLÜL 2006 CUMA 10:33
0
1149
0
AA aa
Verdikleri sözleri tutmadıkları için kalan parayı ödemedim

Benim ticari itibarımı sarsmaya çalışıyorlar


İbrahim Tatlıses, 'Kuşadası'nda açtığım otelin koltuklarından klimasına, lambasından asansörlerine, kapısından havuzuna tüm iç mimarisi verdiğim Doğtaş firması beni kandırdı. Kuşadası'ndaki otelimin iç mimarisini 2 trilyon 900 milyar lira karşılığında Doğtaş firmasına verdim. İşe başlamadan 2 trilyon 900 milyar liranın 1 trilyon 900 milyar lirasını peşin ödedim. Kalanını da 307 milyar liralık bölümler halinde çeklerini verdim. Bana işi 15 Haziran'da teslim edeceklerine söz verdiler. İşi 15 Haziran'da teslim etmedikleri gibi birinci sınıf malzeme kullanacaklarını taahhüt etmelerine rağmen üçüncü dördüncü sınıf malzeme kullandılar. Yatağından havlusuna kadar düşük kalite malzeme kullanmalarının yanısıra klimalar su damlatıyor. Bunun için Kuşadası Asliye Hukuk mahkmemsine suç duyurusunda bulundum. Mahkemenin belirlediği dört kişilik bilirkişi tarafından yapılan incelemeye göre malzeme kaliteleri belirlendi.' dedi.


Tatlıses, daha sonra 'Benim hiç işimi sağlam teslim etmediler. Üstelikte otelimi bir buçuk ay gecikmeli açmama neden oldular. Sezona yetiştiremedim. Bu yüzden maddi manevi mağduriyet içindeyim. Doğtaş yetkilileri sana bugüne kadar yüzlerce otel yaptık dedikleri için işi onlara güvendiğim için verdim. Ben ticari hayatımda hiç yalan söylemedim. Ticari itibarimı sarsmaya çalışıyorlar. Bana 500 milyon dolarlık markasıyız diyorlar. İbrahim Tatlises'te sadece 580 milyon dolarlık markadır. Ben işime teslim etmedikleri için ödemedim. Elimde müşterilerimden gelen şikayet mektupları var. Bunları mahkemeye sunacağım. Benim sorunum para değil ticari itibarımdır. Ben kandırıldım.' dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
07.05.2025
18:37
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Bingöl'ün kronik sorunu kaldırım işgalleri, havaların ısındığı bugünlerde yeniden hortladı! Kahvehane kürsüleri, dolaplar ve malzemelerden kaldırımda yürüyemez hale gelen halk, kalıcı çözüm için çağrıda bulunuyor!
07.05.2025
18:34
Bingöl`de kaç kişi hak sahibi oldu?
Bingöl'de kaç kişi hak sahibi oldu?
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
07.05.2025
18:33
Bingöl`de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:32
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis`e sunuldu
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis'e sunuldu
Serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlere yönelik hususi damgalı pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın