KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Kapıkule'de tutuklu sayısı artıyor

Kapıkule'de rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan toplam 78 kişiden tutuklananların sayısı 44'e yükseldi. Tutuklananların çoğunluğu gümrük muhafaza memurları.

Kapıkule`de tutuklu sayısı artıyor
23 ARALIK 2005 CUMA 08:53
0
2457
0
AA aa
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cumhuriyet Savcıları tarafından ifadeleri alınan gümrük ve gümrük muhafaza memurlarından 30'u daha tutuklanmaları istemiyle sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Daha önce tutuklanan 14 kişiyle birlikte tutuklananların sayısı 44'e çıktı.

Gözaltına alınan muhafaza memurlarından E.T firar etmişti. Gümrük ve gümrük muhafaza memurlarından N.D, İ.D, Y.T, H.Ş, M.H. ve E.C. soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan ve Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan 27 polis memurunun ise yarın adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın