KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Kaptan keles bingöl'de

Bingölspor’un 1983 - 1989 yılları arasında takım kaptanlığını ve kaleciliğini yapan, aynı zamanda Sabancı İlkokulu’nun kurucu müdürü olan Zafer Keles'in Bingöl’ü ziyaretinde Bingölspor’un eski yöneticileri, futbolcuları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kaptan keles bingöl`de
27 HAZİRAN 2013 PERŞEMBE 08:04
0
5021
1
AA aa

Bingölspor'un takım kaptanlığını ve kaleciliğini yapan aynı zamanda Sabancı İlkokulu'nun kurucu müdürü olan Zafer Keles, Bingöl'ü ziyaret etti.

Yıllar sonra Bingöl'e gelen Zafer Keles, Bingöl'ü gezerek, Bingölspor'un eski yöneticileri, futbolcuları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Gezi sonrası Bahçemis Cafe ve Restaurant'ta eski dostlarıyla bir araya gelen Keles, Bingöl'ün kendisi için çok özel olduğunu ve Amasya'da Bingöl'ü en iyi şekilde tanıtmak ve anlatmak için yıllardır elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Güzel bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Zeki Ademci, Ahmet Metin, Gıyas Dursun, Zeki Atala, Nihat Bozgan, Yusuf Kürüm, Hasan Asutay, Muhittin Asutay ve Heybet Boğatekin katıldı.

Bingölspor'daki anılarını anlatan Keles: “Bingölspor - Muşspor maçında çıkan kavgada hiç kimse müdahale edemedi takım arkadaşlarım 45 dakikaya yakın bir süre dayak yedi. Kalede olmam ve sahanın aşırı derecede çamur olması nedeniyle sanırım kalede unutulduğum için o maçta dayak yemeyen sadece bendim” dedi.

Bingölspor'un şampiyon oluşunu anlatan Keles: “Bingölspor - Bitlisspor maçı bizim için çok önemliydi. Berabere kalmamız veya maçı almamız halinde biz şampiyon olacaktık. Bitlisin kazanması halinde Bitlis şampiyon olacaktı. Karşılaşma 100 dakikadan fazla sürdü ve 0-0 sona erdi. Bizde şampiyon olduk” ifadelerini kullandı.

Bingöl ile ilgili çok özel duygular beslediğini ve Bingöl'ün yerinin çok farklı olduğunu belirten Keles: “Bingöl mertliği, misafirperverliği ile çok farklı bir il. Sokakta yürüdüğümüzde elimde bir poşet olsa birileri koşar gelir elimden alır bana taşıtmazdı. Bütün Bingöl halkına en içten ve kalbi duygularımla saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Amasya'da bir hemşerileri olduğunu bilmelerini isterim” diye konuştu.

Keles, Bingöl'ün hiç değişmediğini de sözlerine ekledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mert akan (@Misafir_14179)
27 Haziran 2013 Perşembe 09:27
Böyle bir gündem ile yazılmış veya basına verilmiş bu metinde kayda değer tek cümle: BİNGÖL HİÇ DEĞİŞMEMİŞ.
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın