KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Kaptanoğlu: 'Çocuklarımızın mutluluğu her şeye bedeldi'

Genç Kent Meydanında 'Genç sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği'nin kamuoyundan tam not almasının haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu: '5 gün boyunca kurulan oyun istasyonlarında dolu dolu vakit geçiren ve deşarj olan çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce bizlerde çok mutlu olduk.'

Kaptanoğlu: `Çocuklarımızın mutluluğu her şeye bedeldi`
16 EKİM 2022 PAZAR 18:42
3
1868
1
AA aa

Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık öncülüğünde düzenlenen ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Deneyim Merkezinin de desteklediği, Geleneksel Kültür ve Spor Şenlikleri sona erdi.

10-14 Ekim tarihleri arasında Genç Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen Geleneksel Kültür ve Spor Şenliği etkinlikleri sona erdi. Çocukların ve öğrencilerin öncelendiği şenliğe yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı öğrenilirken, 5 gün boyunca okçuluk, mas güreşi, mangala, ok savaşları, kol kapama, 9 taş, 3 taş ve topaç, atlı cirit ile ebru sanatı gibi farklı eğlencelerle çocukların doyasıya eğlenmeleri sağlandı.

Şenlik, Devrim Arabaları sinema filmi ve yöresel oyunlar ve ikramlarla son bulurken Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ise etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

''Çocuklarımızın gözlerinde ki mutluluk her şeye bedeldi''

Düzenledikleri etkinlikte tek hedeflerinin çocukların kalbine dokunmak olduğunu belirten Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu; “Genç Kent Meydanında ‘Genç sensin' sloganı ile başlattığımız Geleneksel Kültür ve Spor Şenliğimizi insanımızdan tam not alarak bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz etkinlikle unutulmaya yüz tutmuş, değerini görmemiş yada göz ardı edilmiş, birçok kültürel zenginliğimizin çocuklarımızla ve gençlerimizle buluşmasını sağladık. Burada da gördük ki bu tür etkinliklere gerçekten de ihtiyacımız varmış. 5 gün boyunca kurulan oyun istasyonlarında dolu dolu vakit geçiren ve deşarj olan çocuklarımızın yüzünde ki mutluluğu görünce bizlerde çok mutlu olduk. Rabbim daha iyisini yapmayı nasip etsin inşallah. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. Hepsinin eline emeğine sağlık. Rabbim daha güzel projelerde bizleri buluşturmayı nasip etsin” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96052)
17 Ekim 2022 Pazartesi 10:41
İnsanlara bir hafta boyunca mutluluk yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum. Paranız olsa da olmasa da insanın en temel gıdası MUTLULUK
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi`nden karikatür tepkisi!
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl`de aranan suç makinesi yakalandı
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01.07.2025
11:18
Türkiye yanarken Bingöl`de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye yanarken Bingöl'de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye'nin birçok ili sıcaktan kavrulurken 1940 rakımlı Karlıova'da kış yeniden geldi. Soğuklar nedeniyle ilçedeki kahvehaneler sobaları tekrar kurup yakmaya başladı.
01.07.2025
11:08
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
01.07.2025
11:02
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 bin 990 kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın