KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ocak 2026 Salı
°C

Kaptanoğlu: 'Her daim yanınızdayız'

Gaziler onuruna verilen yemekte konuşan Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu; 'Kaymakamlık olarak sizlerin taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm kurum, kuruluşlarımızla ve imkanlarımız dahilinde yanınızda olduğumuzu ve taleplerinizin hassasiyetle takip edileceğini bilmenizi istiyorum.'

Kaptanoğlu: `Her daim yanınızdayız`
20 EYLÜL 2022 SALI 15:46
2
2495
1
AA aa

Gaziler Günü Programı çerçevesinde, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Kültür Merkezinde gaziler onuruna yemek verildi.

Gaziler onuruna verilen akşam yemeğinde konuşan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, “Vatanı ve milleti için canlarını feda eden, büyük fedakârlıklar göstererek bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerinin ve siz kahraman gazilerimizin derdine derman olmaya, sıkıntılarınızı çözmeye, hüznünüzde ve sevinçlerinizde her zaman yanınızda olmaya hazırız. Kaymakamlık olarak sizlerin taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm kurum, kuruluşlarımızla ve imkanlarımız dahilinde yanınızda olduğumuzu ve taleplerinizin hassasiyetle takip edileceğini bilmenizi istiyorum. Bu vesileyle gaziler gününüzü tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Siz kahraman gazilerimize de mutlu, huzurlu, sağlıklı günler diliyorum” diye konuştu.

Yemek programına Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu'nun yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Cumhuriyet Savcısı Elanur Üzmez Turaç, Cumhuriyet Savcısı Seda Özcan, daire amirleri, dernek temsilcileri ve gaziler katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95520)
20 Eylül 2022 Salı 17:30
Hafta sonu Genç ilçesindeydim. Ömrüm boyunca toplam 10 defa gitmişliğim yoktur. Belediye çok zayıf kalmış ve yollar çok kötü olduğu gibi şehir dokusu özellikle de arka mahalleleri modern dünyayla uyuşmuyordu. AFA denilen konutlar yıkıldı yıkılacak bir şekilde harap ve bitap düşmüştü.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
20.01.2026
20:16
Bingöl`de Rojava Tepkisi
Bingöl'de Rojava Tepkisi
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgelerine yönelik saldırıları protesto ederek sivillere yönelik müdahaleleri kınadı.
20.01.2026
19:44
Bingöl`de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Bingöl'de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Karlıova'nın Taşlıçay köyünde solunum sıkıntısı yaşayan 70 yaşındaki KOAH hastası K.Ç., yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollara rağmen UMKE ve 112 ekiplerinin tam paletli araçla yaptığı operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
19:24
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Mersin'de düzenlenen Gençler Türkiye Raffa Şampiyonası'nda Bingöl'ü temsil eden genç sporcular, farklı kategorilerde Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
20.01.2026
18:57
Bingöl`de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Bingöl'de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Aşağı Gökçekanat köyünde yaşayan felçli ve diyaliz hastası 71 yaşındaki N.Ş, AKUT Bingöl ekibinin kar motoru ve arazi aracıyla gerçekleştirdiği zorlu operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
18:15
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Almanya Berlin'de yaşayan 'Kürt Mehmet' lakaplı Bingöllü Mehmet Kaplankıran hayatını kaybetti. Ölüm haberini Sedat Peker duyurdu. Alman Bild Gazetesi, ölüm sebebine ilişkin detayları şöyle paylaştı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın