KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Kar-der'den 120 aileye yardım çeki

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde faaliyet gösteren ve Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Kar-Der, 120 muhtaç aileye yardım çeki dağıttı.

Kar-der`den 120 aileye yardım çeki
25 HAZİRAN 2016 CUMARTESİ 00:12
0
1767
0
AA aa

Karlıova'da hayırlı faaliyetleriyle tanınan Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Kar-Der,  Ramazan ayı dolayısıyla 120 muhtaç aileye yardım  çeki verdi. Muhtaç aileler aldıkları yardım çekiyle anlaşmalı yerlerden alışverişini yapabilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Kar-Der yetkililerinden Muhtesim Demir, “Umut Kervanı Yardım Platformuna üye olan derneğimiz Kar-Der her yıl olduğu gibi bu yılda muhtaç âlilere yardımda bulunuyor. Bu yıl Karlıova'da hayırseverlerin bize muhtaç ailelere teslim edilmek üzere verdikleri yardımları 120 aileye verdik. Her yıl hazırladığımız kolileri muhtaç ailelerimize veriyorduk ama bu sene farklı bir yol izledik ve götürdüğümüz kolilerin aynısını başka hayır sahipleri götürmüş olabilir düşüncesiyle, biz ailelerimize hediye çeki aldık. Verdiğimiz bu hediye çekleriyle anlaşmalı olan marketlerde ailelerimiz istediğini alabiliyor. Uzak köylerde kalan yaşlılarımız için de koli hazırladık çünkü onların merkeze gelme durumları olmadığı için onların alışverişlerini biz yaptık.” dedi.

Ayrıca birçok yetime de giyim yardımında bulunduklarını söyleyen Demir, “Hayırseverlerin desteğiyle biz bu yardımları yapabiliyoruz. Gönül isterdi ki Karlıova'da bulunan tüm dar gelirli ailelere yardım etmek ama imkânlarımız ancak bu kadarına el veriyor. Bu yardımları dağıtmamıza vesile olan hayırseverlerde rabbim razı olsun. Kar-Der olarak her zaman muhtaç ailelerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi. (İLKHA)

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
10:56
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü 35 yaşındaki Bircan Kolak, ani görme kaybı şikâyetiyle başvurduğu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aynı seansta gerçekleştirilen sezaryen ve beyin ameliyatıyla yeniden sağlığına kavuştu. Doktorlar, hem anne hem bebeğin hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın