KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

Kar ve tipi çalışmalara engel

Bingöl Belediyesi, Metan isale hattındaki arıza nedeniyle Mirzan ve Yeni Mahalle’de yaşanan su kesintileriyle ilgili yaptığı açıklamada, arızaya müdahale için yürütülen çalışmalarda, bölgedeki yoğun kar ve tipi nedeniyle gecikme yaşandığını bildirdi.

Kar ve tipi çalışmalara engel
29 OCAK 2016 CUMA 01:10
0
1692
0
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Metan İsale Hattı'nda meydana gelen arıza ve buna bağlı olarak Mirzan ve Yeni Mahalle'de baş gösteren su sıkıntısına dair yazılı bir açıklama yaptı.

“ÇALIŞMALAR GÜÇLÜKLE YÜRÜTÜLÜYOR”

Arızanın bulunduğu Metan İsale Hattı kaynağına ulaşmak için 1 adet paletli kepçe ve 1 adet loder olmak üzere iki araçla kar küreme çalışmalarının yapıldığı ancak olumsuz hava koşullarından dolayı müdahalenin geciktiği ifade edilen açıklamada, bölgede kar kalınlığının 3 metreyi bulduğu, çalışmaların güçlükle yürütüldüğü vurgulandı.

“YOĞUN KAR NEDENİYLE BÖLGEYE ULAŞILAMIYOR”

Arıza bölgesine ulaşmak için yürütülen çalışmalar kapsamında Merkez Haziran Köyü yukarısına kadar yolun açıldığı, elverişsiz hava koşulları ve yolda biriken kar nedeniyle arıza bölgesine ulaşılmadığının altı çizilen açıklamada; şu bilgi ve ifadeler yer aldı; “Bölgede kar kalınlığı 3-4 metreyi bulmaktadır. Yoğun kar, tipi ve aşırı soğuk nedeniyle çalışmalar güçlükle yürütülmektedir. Bölgeye ulaşım sağlanması için gerekli çaba ve girişimler devam ediyor. Metan İsale Hattı'na ulaşım sağlandığı anda ekiplerimiz gerekli arızayı gidererek su akışının normale dönmesi sağlanacaktır. Şuanda arıza nedeniyle Mirzan Mahallesi ve Yeni Mahalle'ye dönüşümlü su verilmektedir. Halkımızın yaşadığı sıkıntının farkındayız. Bunu en kısa sürede gidermek için de gerekli tüm çaba sarf edilmektedir. Doğa hadiselerine dayalı olup imkânları kısıtlayan koşullar sebebiyle yaşanan su kesintisi ile ilgili vatandaşlarımızdan anlayış bekler, saygılar sunarız.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın