KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Aralık 2025 Pazar
°C

Kar ve tipide mahsur kalan ambulans kurtarıldı

Karlıova ilçesinde bir okulda rahatsızlanan öğretmen için yola çıkan ambulans, kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. Belediyeye ait iş makinesi ile ambulans halatla çekilirken, hazır bekleyen ikinci ambulans okula giderek rahatsızlanan öğretmeni hastaneye ulaştırdı.

Kar ve tipide mahsur kalan ambulans kurtarıldı
25 MART 2019 PAZARTESİ 17:36
1
1732
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dün kar yağışı etkili oldu. Kar yağışın sonrası bugün ise bölgede kuvvetli rüzgar ve tipi etkisini göstermeye başladı. Rüzgar ve tipi nedeniyle kar yoğunluğu olan bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. İlçenin merkezine bağlı Kale Mahallesi'ndeki Şehit Tarık Aydemir Yatılı Bölge Ortaokulunda ise aslım rahatsızlığı bulunan öğretmen Büşra Çelik rahatsızlandı. Nefes darlığı çeken öğretmen için mesai arkadaşları hemen 112 Acil Komuta Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Bunun üzerine sağlık ekipleri ambulansla bölgeye hareket etti. Yoğun tipi, kar ve buzlanma nedeniyle ambulans okula yaklaşık 200 metre mesafede yolda kaldı. Ekiplerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye ikinci bir ambulans hareket ederken, Karlıova Belediyesinden de yardım istendi. Bölgeye gelen Karlıova Belediyesine ait iş makinesi ile ambulans halatla çekilip yol açıldı. Bu sırada hazır bekleyen ikinci ambulans okula ulaşarak rahatsızlanan öğretmeni ilçe devlet hastanesine sevk etti.

Tipinin etkisini gösterdiği ilçede, bazı çatılarda ise soğuk hava nedeniyle buz sarkıtları oluştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın