KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

Karaarslan'dan 'anneye destek' çağrısı

‘Anneler Günü' münasebetiyle pazar kurulacak, evde üretilen ürünler burada satışa çıkarılacak.

Karaarslan`dan `anneye destek` çağrısı
09 MAYIS 2008 CUMA 10:50
0
1147
0
AA aa
Toplum Gönüllüsü Emekli Öğretmen Semiramis Karaarslan, ‘Anneler Günü' münasebetiyle Pazar kuracaklarını, annelerin bu pazara gelerek stant kurup evde ürettikleri ürünleri satışa sunacağını bildirdi.
Her yıl Mayıs ayının 2'nci Pazar günün ‘'Anneler Günü'' olarak kutlandığını hatırlatan Karaarslan: “Ben bugün de annelerimizin ev ekonomisine katkı sunabileceği bir platforma dönüştürerek üretmesini, ürettiğini pazarlamasıyla ev ekonomisine katkılarından dolayı mutlu olacaklarını düşündüm. Hiçbir istihdam sahası olmayan Bingöl artık kadını, erkeği herkes kendi imkânlarıyla üretmeli, ürettiğini pazara sunabilmeli diyorum. 11 Mayıs Pazar günü saat 10:00 – 17:00 arasında erkeklerimizin de desteği ve dayanışmasıyla kadınlarımızın ürettikleri el işlerinin (patik, yazma, oya, namazlık, çeşitli örgü işleri, vb.) hazırlamış oldukları Bingöl yöresi yemek, hayvansal-bitkisel gıda ürünlerinin  (tandır ekmeği, sac ekmeği, löl, kata, pasta, börek, çörek, baklava, mantı, mayaladıkları yoğurt, ayran, süt, kaymak, yumurta, Bingöl balı, reçel, yeşil soğan, maydanoz, vb….) pazara sunulacağı Hükümet Konağı ve Dörtyol Parkı arasında ‘'Sanat Sokağı''na açılacak pazara tüm halkımızı desteğe davet ediyoruz. Belki bir, belki iki, bekli de on üreticiyle başlayacağımız bu yolda inanıyorum ki zamanla onlarca kişi yer alacaktır. Bu da halkımızın desteğiyle olacaktır. Bizleri dünyaya getiren, yemeyip yediren, içmeyip içiren, geceler boyu uykusuz kalıp başucumuzdan ayrılmayan yürekli, üretken, emekçi saygıdeğer annelerimiz adına desteklerinizi bekler, saygılar sunarım” dedi.
 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
18:41
Bingöl`de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın