KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2026 Perşembe
°C

Karaarslan'dan 'anneye destek' çağrısı

‘Anneler Günü' münasebetiyle pazar kurulacak, evde üretilen ürünler burada satışa çıkarılacak.

Karaarslan`dan `anneye destek` çağrısı
09 MAYIS 2008 CUMA 10:50
0
1241
0
AA aa
Toplum Gönüllüsü Emekli Öğretmen Semiramis Karaarslan, ‘Anneler Günü' münasebetiyle Pazar kuracaklarını, annelerin bu pazara gelerek stant kurup evde ürettikleri ürünleri satışa sunacağını bildirdi.
Her yıl Mayıs ayının 2'nci Pazar günün ‘'Anneler Günü'' olarak kutlandığını hatırlatan Karaarslan: “Ben bugün de annelerimizin ev ekonomisine katkı sunabileceği bir platforma dönüştürerek üretmesini, ürettiğini pazarlamasıyla ev ekonomisine katkılarından dolayı mutlu olacaklarını düşündüm. Hiçbir istihdam sahası olmayan Bingöl artık kadını, erkeği herkes kendi imkânlarıyla üretmeli, ürettiğini pazara sunabilmeli diyorum. 11 Mayıs Pazar günü saat 10:00 – 17:00 arasında erkeklerimizin de desteği ve dayanışmasıyla kadınlarımızın ürettikleri el işlerinin (patik, yazma, oya, namazlık, çeşitli örgü işleri, vb.) hazırlamış oldukları Bingöl yöresi yemek, hayvansal-bitkisel gıda ürünlerinin  (tandır ekmeği, sac ekmeği, löl, kata, pasta, börek, çörek, baklava, mantı, mayaladıkları yoğurt, ayran, süt, kaymak, yumurta, Bingöl balı, reçel, yeşil soğan, maydanoz, vb….) pazara sunulacağı Hükümet Konağı ve Dörtyol Parkı arasında ‘'Sanat Sokağı''na açılacak pazara tüm halkımızı desteğe davet ediyoruz. Belki bir, belki iki, bekli de on üreticiyle başlayacağımız bu yolda inanıyorum ki zamanla onlarca kişi yer alacaktır. Bu da halkımızın desteğiyle olacaktır. Bizleri dünyaya getiren, yemeyip yediren, içmeyip içiren, geceler boyu uykusuz kalıp başucumuzdan ayrılmayan yürekli, üretken, emekçi saygıdeğer annelerimiz adına desteklerinizi bekler, saygılar sunarım” dedi.
 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın